EXCLUSIV

Anca Pandrea, internată de urgență în spital. Ce s-a întâmplat cu actrița. „Deodată, am căzut”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 03.10.2022, 20:28

Anca Pandrea a ajuns la spitalul „Matei Balș”, încă de joi seară. Actrița are din nou COVID și a acceptat să se interneze întrucât s-a simțit foarte rău, potrivit propriilor sale mărturisiri făcute în exclusivitate pentru Impact.ro. Aceasta a mai fost în carantină și în pandemie, la finele anului trecut, din cauza aceluiași diagnostic, doar că atunci s-a tratat la domiciliu.

Anca Pandrea are probleme de sănătate

Problemele de sănătate nu-i dau pace Ancăi Pandrea. Actrița a fost internată la spitalul „Matei Balș” în cursul serii de joi, și încă se află sub supravegherea medicilor, după ce a fost depistată pozitiv, cu Covid.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID”, a mărturisit aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Chiar dacă a stat mai mult în casă și s-a ferit să intre în contact cu multă lume, actrița a făcut Covid și în pandemie, anul trecut, la finele lunii octombrie și a fost dusă cu salvarea la spital, doar că atunci a refuzat să se interneze:

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea”.

Anca Pandrea nu ne-a ascuns faptul că la acea vreme a fost sunată de Gigi Becali și că tratamentul pe care acesta i l-a trimis acasă a ajutat-o.

Anca Pandrea se confrunta cu probleme de sanatate
Anca Pandrea se confrunta cu probleme de sanatate

„Am fost la Pucioasa, la niște proceduri cu prietena mea”

Actrița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Aceasta suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită.

Recent, ea a avut mâna stângă imobilizată în ghips, după ce a leșinat în casă. După ce a refuzat propunerile prietenelor de a petrece o vacanță împreună în lunile toride de vară, în Anglia sau Germania, în cele din urmă, aceasta a fost convinsă să plece pentru câteva zile departe de capitală, la aer curat, unde nu doar s-a relaxat, ci a și îmbinat utilul cu plăcutul.

Înainte să ajungă în spital, actrița s-a apucat de sport, la 76 de ani, fără a exagera însă, date fiind problemele sale de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am fost la Pucioasa, la niște proceduri cu prietena mea, care a venit din Spania. Am făcut, printre altele, și gimnastică”, ne-a mai spus aceasta.

Leșina întrcât nu mânca sărat

După ani de zile, actrița care a leșinat de mai multe ori în casă, a aflat că principala cauză o constituia faptul că ea nu mănâncă deloc sărat, dat fiind faptul că are și alte afecțiuni, cum ar fi insufieciența pulmonară și cea cardiacă.

De când i s-a spus însă că trebuie să mănânce și sărat, Anca Pandrea ascultă sfatul medicului, iar cel care o ajută și i-a fost alături este actorul Victor Ila.

Urmăriți Impact.ro și pe