VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care actrița Olga Bălan, răsfățata regizorilor italieni, evită să gătească sarmale de Sărbători: „Mai bine ne plimbăm”. VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Daniel Bălan 21.12.2022, 18:07
Motivul pentru care actrița Olga Bălan, răsfățata regizorilor italieni, evită să gătească sarmale de Sărbători: „Mai bine ne plimbăm”. VIDEO EXCLUSIV

Actrița adoptată de Italia și care, în tinerețe, l-a cucerit prin farmecul său pe comisarul Cattani din serialul „Caracatița”, nimeni altul decât Michel Placido, a revenit de ceva timp în țara sa natală, căreia îi adoră și îi respectă tradițiile de sărbători. Cu toate acestea, deși îi plac produsele tradiționale autohtone, Olga Bălan evită să gătească, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Impact.ro.

A jucat în Italia în 14 filme

Actrița Olga Bălan a revenit în România după o perioadă bună petrecută în Italia, țara sa adoptivă care i-a dat șansa de a juca în nu mai puțin de 14 filme, ultimul realizat recent, în timpul pandemiei, în care are rolul unei guvernante. Trăiește de aproximativ cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș, de profesie fotograf, iar în prezent este implicată în mai multe proiecte în țara sa natală.

Voluptuoasa blondă care în tinerețe l-a cucerit prin frumusețea sa și pe Michel Placido, celebrul comisar Corado Cattani din „Caracatița”, face drumuri dese între România și Italia, având casă la Roma. De Sărbători, Olga va rămâne însă în țară, alături de iubitul său.

Actrița Olga Bălan, alături de iubit
Actrița Olga Bălan, alături de iubit

„Evit să gătesc de Crăciun”

Actrița va face parte din rândul vedetelor care nu intră în bucătărie în această perioadă:

„De Crăciun vom cânta la Palatul Bruckental, unde am făcut un duet extraordinar cu Gabriela Alexandra Florea, soprană, și mergem pe stilul pop-opera. Am avut de curând un concert acolo care a avut un succes extraordinar.

Evit să gătesc de Crăciun pentru că nouă ne place să mâncăm. Și mâncăm atât de mult încât nu este ok și s-ar putea să avem probleme cu digestia. Mai bine cântăm, mai bine ne plimbăm, mai bine ieșim în vizită”, ne-a spus aceasta.

„Iubim mâncarea italiană”

Actrița nu ne-a ascuns nici faptul că nu știe să facă sarmale și cozonaci, și că se pricepe mai bine să pregătească mâncare italiană:

„Mâncarea românească e dragostea noastră, cu ea am crescut. Dar pentru stomacul meu, noi iubim mâncarea italiană. Ne place să avem pe masă pește, paste și fructe de mare.

Îmi place de asemenea un stil de paste făcute în Napoli. Sunt experți. Mi-e dor și de alte specialități, de mozzarella și de altele. În „Salutări din Sud”, emisiune făcută în 2014, în coproducție cu televiziunea română, am filmat în Italia într-o fabrică unde se făcea mozzarella.

Doamne, ce fericire! Trebuie să spun adevărul, eu gătesc mai bine mâncare italiană decât românească. Preferăm însă să stăm la dietă. Nu știu să fac sarmale și cozonaci, le primesc de la prieteni tot timpul, nu am nevoie să fac”, a adăugat ea, pentru Impact.ro

Actrița Olga Bălan
Actrița Olga Bălan

Fără superstiții

Cât despre noaptea de Revelion, Olga Bălan ne spune că nu crede în niciun fel de superstiție, pentru a-i merge mai bine anul viitor:

„Se spune că face bine să porți roșu și bani în noaptea de Revelion. Dar la mine superstițiile nu prea funcționează. Eu m-am îmbrăcat în rochia de mireasă și înainte de nuntă”.

Altfel, în ceea ce privește cariera cinematografică a actriței, de notat că primul film din România în care aceasta a avut rol principal a fost „Paradisul în direct”, unde a jucat alături de Loredana Groza, Alexandru Arșinel, Tamara Buciuceanu și de George Mihăiță.

Urmăriți Impact.ro și pe