Cum se pot îmbogăți românii în noaptea de Revelion. Surpriza pregătită de PRO TV la final de an, postul pune la bătaie 10.000 de euro

Badea Violeta 21.12.2022, 16:30

La fel ca şi anul trecut, şi în acest an, șefii de la Pro TV au pregătit un program special pentru Revelion 2023. Astfel, cei care vor sta acasă în noaptea dintre ani, vor putea urmări PROTEVELIONUL, un show ce promite publicului său numeroase premii și distracție pe săturate. Află cum te poți îmbogăți în noaptea de Revelion!

Românii pot câștiga 10.000 de euro în noaptea de Revelion

În noaptea dintre ani, românii care rămân acasă și preferă să petreacă în liniște trecerea dintre ani, departe de agitația cluburilor sau a restaurantelor, pot alege să urmărească Pro TV.

În noaptea de Revelion, pe data de 31 decembrie, de la ora 20:00, postul de televiziune din Pache Protopopescu va difuza PROTEVELIONUL, show extraordinar ce va fi prezentat de Raluka și Pavel Bartoș.

Producătorii emisiunii au pregătit o serie de surprize pentru telespectatori. Românii vor putea să-i asculte pe artiștii lor preferați şi totodată vor putea câștiga o sumă consistentă de bani. Mai exact, 10.000 de euro.

Tot ce trebuie să facă e să urmărească emisiunea de la Pro TV, să prindă unul dintre cele șase indicii care apar pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere.

Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-urile PRO. Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, românii petrec PROTEVELIONUL. Show-ul va fi disponibil și pe VOYO.

Citește și Show-ul Românii au talent revine la Pro TV cu un nou sezon. Când se difuzează prima ediție și ce vedete fac parte din juriu!

PROTEVELION 2023
PROTEVELION 2023

Cine sunt vedetele de la PROTEVELION

Pro TV a filmat deja PROTEVELIONUL, așa cum se va numi show-ul ce anunță trecerea în anul 2023. În imagini apar și câteva nume sonore din showbiz-ul autohton care vor apărea în fața românilor în noaptea dintre ani.

Printre acestea se numără: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

„Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte, foarte tare”, a precizat Raluka.

De asemenea, vor exista și câteva perechi de vedete care se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Este vorba despre Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa.

Citește și Știrista PRO TV Andreea Marinescu petrece Crăciunul în familie. O ajută la gătit și mama-soacră: „Mama și soacra vin cu preparatele complicate”. La ce se pricepe ea, în bucătărie VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...