Monica Gabor s-a împăcat cu iubitul chinez. Imaginea care îi taie toate speranțele lui Irinel Columbeanu

Stan Filon 08.11.2021, 13:06
Monica Gabor s-a împăcat cu iubitul chinez. Imaginea care îi taie toate speranțele lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor s-a împăcat cu iubitul chinez, iar evenimentele de astă-vară au fost date uitării. Cei doi amorezi s-au afișat împreună la o petrecere, iar imaginile au ajuns pe Internet. Monica Gabor și Mr.Pink au avut o vară incendiară!

Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat

Monica Gabor și Mr.Pink au avut probleme în relație, astă vară, când compatrioata noastră și-a luat fiica și a plecat din Statele Unite ale Americii. Mondena a petrecut o vacanță de vis în Grecia, dar și în Dubai, unde s-a întâlnit cu sora sa mai mică, Ramona Gabor.

Veștile au circulat repede și apropiații săi au confirmat despărțirea dintre cei doi. Sentimentele au rămas totuși, așa că Monica Gabor și MR. Pink au lăsat la o parte resentimentele și au mai dat o șansă iubirii lor. Împăcarea se pare că îi priește mondenei. La petrecerea unde a apărut la brațul iubitului chinez, aceasta a fost toată numai un zâmbet, scrie spynews.ro.

Monica Gabor si Mr. Pink s-au impacat
Monica Gabor si Mr. Pink s-au impacat

Cei doi au apărut împreună la o petrecere din Statele Unite ale Americii

Foarte elegantă, Monica Gabor apare în apropierea lui MR.Pink. Stă de vorbă cu un prieten de-al iubitului său, cu care râde și cu care poartă o conversație foarte agreabilă. Vestea împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink vine ca o ploaie rece pentru fostul său soț, Irinel Columbeanu, despre care se scria că s-ar fi gândit la o reîmpăcare, deși recunoștea că acest lucru ar fi cam imposibil.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și sa știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul. Când am spus ca e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place sa mă bag în ciorba altuia. Prefer sa ma fac dispărut atunci când sunt cautat”, declara Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...