Momentul rușinos prin care a trecut Alina Pușcaș acasă. Ce au observat copiii ei

Mihnea Tălău 06.12.2022, 00:01
Momentul rușinos prin care a trecut Alina Pușcaș acasă. Ce au observat copiii ei

Vedeta de la Antena 1, Alina Pușcaș, se află pe un pat de spital, din cauza unor probleme la rinichi. Cu toate acestea, în exclusivitate pentru Playtech.ro, ea și-a găsit timp pentru a povesti despre familie. Despre modul cum și-a cunoscut sufletul pereche, pe medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în urmă cu 8 ani.

Escapade romantice în București, în țară și străinătate

Chiar de la începutul relației, cuplul a ținut cont de sfatul nașei lor să se surprindă reciproc, iar escapadele au devenit un tabiet în viața lor, chiar dacă între timp sunt părinți și au 3 copii.

Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1), aflată la al doilea mariaj, știe cum să mențină aprinsă flacăra pasiunii în cuplu. Chiar de la începutul relației, îndrăgostiții s-au obișnuit să se surprindă reciproc, fie cu o escapadă de o noapte, la un hotel din Capitală, fie cu vacanțe în țară sau în străinătate. Obicei păstrat și după ce au devenit părinți.

”Da, mai apelăm la escapadele romantice în București și când suntem în afara țării, oricum o facem. Noi ne împărțim vacanțele, avem câteva pe an făcute special pentru copii și, câteva, mai scurte, ce-i drept, pentru noi doi”, a declarat Alina Pușcaș.

Cei doi au împlinit în noiembrie opt ani de când sunt împreună. Ei și-a oficializat relația în 2019, la ceremonie participând toți cei trei copii, Alex, Melissa și Iris. Vedeta TV a mai fost căsătorită cu Viktor Bieltz, de care s-a despărțit după 5 ani, dintre care unul de mariaj. Ulterior, l-a întâlnit pe medicul stomatolog Mihai Stoenescu cu care și-a întemeiat o familie și alături de care este fericită.

”Noi suntem în continuare pe același principiu: părinți fericiți înseamnă copii fericiți și atunci noi trebuie să ne dăm aceste momente, să ni le oferim. Și culmea și copiii au ajuns să ne trimită să ne facem aceste escapade, pentru că ei s-au obișnuit cu asta”, a declarat, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Diagnosticul pus de medici este abces pe rinichi

Apreciata prezentatoare se confruntă de câteva zile cu probleme de sănătate, fiind internată la Spitalul Militar. Diagnosticul pus de medici este abces pe rinichi. Vedeta va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

“Nu am ieșit din spital, sunt încă aici, mă recuperez, sunt pe tratament injectabil ceea ce nu îmi permite să plec acasă și nici nu as îndrăzni să cer să plec, pentru că am înțeles cât de periculos este. Trebuie să aștept să mă vindec, să fiu sigură ca nu e nici o șansă de recidivă”, a spus, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...