Trucul care o ajută pe Alina Pușcaș să scape în patru zile de kilogramele în plus. Care este secretul ei

Beatrice Dumitru 12.10.2022, 15:46
Trucul care o ajută pe Alina Pușcaș să scape în patru zile de kilogramele în plus. Care este secretul ei

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu o siluetă de invidiat, aceasta a dezvăluit secretul care o ajută să scape repede de kilogramele în plus, pe care le capătă în vreo vacanță.

Cum scapă Alina Pușcaș de kilogramele în plus

Alina Pușcaș se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, iar pe plan personal are toate motivele să fie fericită. Este mamă a trei copii, un băiețel și două fetițe, și este căsătorită din 2019 cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Prezentatoarea tv are un stil de viață sănătos, are o alimentație corectă și face mult sport. Dar se întâmplă să mai pună și câteva kilograme în plus, așa cum s-a întâmplat în ultima vacanță. Ea a recunoscut că a mâncat fără să se abțină și s-a bucurat și de șampanie, dar și-a recăpătta silueta în doar patru zile.

Trucul care o ajută pe Alina Pușcaș să scape în 4 zile de kilogramele în plus. Care este secretul ei
Alina Pușcaș prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Mă mai îngraș și eu, dar așa, pe perioade scurte. De obicei, mi se mai întâmplă în vacanțe. În ultima vacanță în care am plecat, am mâncat fără limite, trei mese pe zi, cum îi șade bine omului. Am și băut șampanie, îmi place, trebuie să recunosc, mai ales vara, bulele sunt pasiunea mea. M-am chinuit vreo patru zile și mi-am revenit. În general, în vacanță, dacă pui repede kilogramele, de fapt, te umfli, nu pui real kilogramele. Și atunci nu mai vreau să mă mai îngraș. Îmi ajunge pentru că îmi dau seama cât de mult mă chinui cu sportul, cu alimentația și prefer să nu mai fac abuzuri”, a spus Alina Pușcaș pentru ego.ro.

„Am fost mai plinuță”

Vedeta se laudă acum cu o siluetă de invidiat, dar a recunoscut că nu a fost mereu așa și a avut și perioade în care a fost mai plinuță, adăugând că în momentele în care a avut câteva kilograme în plus a știut cum să le ascundă.

Am fost mai plinuță, nu era o glumă, îmi cunosc hainele și știu. Îmi e bine, dar se poate, mai ales dacă ai oasele mai micuțe, orice pui pe tine se vede imediat. Așa că se vedea și la mine, le ascundeam eu bine, dar se vedea. Mai trece și timpul, mai îmbătrânești, nu mai stă bine chiar totul și atunci trebuie să faci eforturi”, a afirmat prezentatoarea.

Deși sunt părinți cu normă întreagă, Alina Pușcaș și soțul ei au grijă să petreacă timp împreună după ce micuții merg la culcare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...