Momentul în care lui Denise Rifai i-au dat lacrimile la TV. Ce s-a întâmplat în emisiune

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 30.06.2021, 14:42
Momentul în care lui Denise Rifai i-au dat lacrimile la TV. Ce s-a întâmplat în emisiune

Prezentatoarea Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, este o fire impunătoare, care reușește să se facă remarcată prin seriozitatea cu care își tratează invitații. Totuși, prezentatoarea TV a reușit să își dezvăluie latura sensibilă în prezența unei personalități din emisiunea sa. Momentul în care lui Denise Rifai i-au dat lacrimile la TV a fost unul complet inedit și neașteptat. Vedeta a făcut o mărturisire incredibilă.

Momentul în care lui Denise Rifai i-au dat lacrimile la TV

O nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a dezvăluit-o pe prezentatoare într-o postură neașteptată. Vedeta l-a avut alături drept partener de conversație și invitat pe Cornel Dinu, fostul jucător și antrenor de fotbal. La fel de intransigentă ca de fiecare dată, Denise Rifai i-a adresat întrebări variate invitatului său, încercând să afle mai multe secrete din viața fostului sportiv. Totuși, o mărturisire a acestuia a emoționat-o pe Denise Rifai, căreia i-au dat lacrimile la TV. Prezentatoarea a recunoscut că a fost afectată de istorisirea lui Cornel Dinu.

Invitatul special al prezentatoarei de la Kanal D a reușit ceea ce mulți alții poate că au încercat. Fără ca măcar să intenționeze acest lucru, Cornel Dinu a făcut-o pe Denise să lăcrimeze chiar în timpul emisiei, după o dezvăluire personală. Încercând să afle mai multe despre cariera fostului fotbalist, Denise Rifai a reușit să deschidă o cutie a Pandorei, care a lăsat-o cu lacrimi în ochi. Cornel Dinu a fost întrebat despre oferta de a se transfera la Bayern Munchen, pe vremea când activa în fotbal, ca jucător. Acesta însă a refuzat banii și a povestit cu emoție întreaga întâmplare.

Momentul în care lui Denise Rifai i-au dat lacrimile la TV
Denise Rifai, în lacrimi, după povestea spusă de Cornel Dinu

Prezentatoarea, în lacrimi în timpul emisiunii

Fostul sportiv a recunoscut că a refuzat transferul la echipa germană din patriotism. Cornel Dinu a mărturisit că în ciuda aspectelor dificile sau mai puțin dificile din cariera sa, el s-a considerat patriot și a recunoscut că fiecare cântare a imnului îl emoționa pe el și pe colegii săi din teren.

În niciun caz nu mi-a părut rău că am refuzat transferul la Bayern Munchen. Am bucuria că m-am născut într-o perioadă fantastică. Au fost lucruri plăcute şi neplăcute. M-am considerat patriot şi legat de ţară şi de poporul meu. Când ni se cânta imnul, de fiecare dată ne dădeau lacrimile. Era vorba de şcoală, de vatră, de trăire, a povestit Cornel Dinu.

Istorisirile lui Dinu au emoționat-o inclusiv pe Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D recunoscând că au cuprins-o lacrimile după poveștile impresionante ale fostului fotbalist.

M-aţi emoţionat şi pe mine. Aproape că mi-au dat lacrimile când aţi vorbit despre patriotism şi naţională, a fost replica lui Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe