FOTO EXCLUSIV

Denise Rifai a făcut senzație cu noua ținută la Kanal D. Colegii de trust s-au înghesuit la geamuri să o vadă. FOTO EXCLUSIV

Ana Ionescu, Ionuț Vieru 25.05.2021, 11:32

Celebra prezentatoare Denise Rifai a făcut senzația cu noua sa ținută la Kanal D. Obișnuită să porte ținute elegante, însă cu o notă sexy, realizatoarea TV și-a înnebunit colegii de trust cu ultima sa vestimentație.

Cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la serviciu. Colegii au rămas mască

Prezentatoarea TV, care face audiente uriașe cu emisiunea pe care o moderează la Kanal D, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, i-a lăsat mască pe colegii săi. Vedeta a ales o ținută cu care i-a înnebunit pe bărbații de la muncă. Denise Rifai a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro prin Capitală la volanul BMW-ului său X6, în valoare de 60.000 de euro. Aceasta se îndrepta spre serviciu, iar când a coborât din maşină toată lumea a rămas mască, după ce a observat ținuta realizatoarei TV.

Denise a ales o vestimentație foarte sexy: o pereche de colanți mega mulați și un maiou cu un decolteu generos, care i-a scos în evidenţă bustul. Colegilor de trust nu le-a venit să creadă că Denise a putut veni îmbrăcată atât de sexy la muncă și s-au înghesuit la geamurile trustului ca să o vadă cât mai bine. Pentru că mereu are grija de felul în care arată și ţine un regim alimentar cât mai sănătos, Denise avea în mână pachețelul, o pungă cu proteine.

Denise Rifai a făcut senzație cu noua ținută la Kanal D. Colegii de trust s-au înghesuit la geamuri să o vadă
Denise Rifai a făcut senzație cu noua ținută la Kanal D. Colegii de trust s-au înghesuit la geamuri să o vadă

Cum reușește Denise Rifai să se mențină atât de sexy

Denise Rifai a mărturisit că are un singur secret pentru a-și menține silueta perfectă. Este foarte strictă în ceea ce privește alimentația și apelează mereu la produceri cosmetice.

“Sunt foarte strictă, și în alimentație, și în tot ce ține de aspectul meu. De mică am fost așa. Cred în creme și proceduri cosmetice inteligente. Și cred că o femeie trebuie să fie îngrijită, din multul sau puținul pe care îl are. Trebuie să fim feminine și să ne iubim și să ne răsfățăm măcar puțin, chiar dacă o putem face doar din când în când!”, a mărturisit Denise Rifai pentru viva.ro.

Denise a mărturisit că a ținut mai multe diete, însă este de părere că este important să mănânci cât mai simplu, cât mai verde.

“Da, am ținut multe diete. Atât de multe, încât am ajuns să fac un mod de viață din mâncarea sănătoasă. Cred mult că trebuie să mâncăm cât mai simplu, cât mai verde, cu proteină animală. Și cred că numai o alimentație corectă ne întărește corpul și sistemul imunitar, și reușim să avem și un ten luminos și un păr puternic. Eu nu înțeleg oamenii care își permit să mănânce corect și ce trebuie și nu o fac. Și se răsfață spunând că „ei nu pot. Așa cum nu înțeleg oamenii care insistă să te servească cu tot felul de alimente nesănătoase și se miră de tine că tu nu mănânci. La început, mi se părea că eu sunt o prezență neplăcută, prin faptul că refuzam acele atenții culinare, însă anii au trecut și mi-am dat seama că, de fapt, insistența lor e ceva realmente nepoliticos!”, a mai precizat Denise, pentru sursa citata.