Momentul în care Edi Iordănescu și-a distrus șansele de a rămâne la FCSB. Meme Stoica: ”Atunci mi-am dat seama”

Andrei Cezar 18.11.2021, 11:09
Momentul în care Edi Iordănescu și-a distrus șansele de a rămâne la FCSB. Meme Stoica: ”Atunci mi-am dat seama”

Mihai Stoica a început o nouă colaborare cu postul de televziune Telekom Sport. Invitat în calitate de expert în emisiunea lui Dan Udrea de miercuri, MM a vorbit și despre cel mai arzător subiect al acestor zile: plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. Mangerul general al roș-albaștrilor a povestit când s-a produs, de fapt, ruptura totală între antrenor și Gigi Becali.

Mihai Stoica a povestit episodul plecării lui Edi Iordănescu

Potrivit oficialului de la FCSB, între Gigi Becali și Edi Iordănescu a fost încă de la început o problemă de comunicare.

Gigi e obișnuit să vorbească cu mine orice problemă. Cu Edi nu vorbea. A fost o lipsă de comunicare”, a declarat Mihai Stoica, la TV Telekom Sport.

MM Stoica s-a ferit să ia partea vreunuia dintre protagoniștii scandalului, însă a precizat că și-a dat seama care a fost momentul în care s-a produs ruptura dintre Becali și Iordănescu.

După toate discuțiile și mesajele trimise de Gigi, patronul îi spusese lui Edi: „M-am convins, rămâi, iar apoi pleci în glorie”. Eu chiar mă culcasem liniștit. Apoi, m-am trezit a doua zi și am văzut postarea lui Edi Iordănescu pe Facebook și mi-am dat seama că ruptura e totală.

Gigi e genul de om care iese și spune ce simte. Există cluburi, în prezent, unde se face și mai mult. La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă”

Becali: ”Băi Gigi, dacă Edi se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el”

Deși Edi Iordănescu declara că MM l-a susținut în toată această perioadă, realitatea pare să fie cu totul alta. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, managerul general al clubului a avut o atitudine total opusă față de ceea ce susținea antrenorul roș-albaștrilor.

I-am spus lui Edi că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că MM mi-a zis: „Băi Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!”. Și eu m-am referit la oamenii de la bază. Păi dacă te cerți cu patronul, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine! Normal că iubesc pe cine îi plătește”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu: ”Pe MM l-am simțit aproape de mine și echipă”

Înainte să plece de la FCSB, Edi Iordănescu posta un mesaj pe rețelele de socializare în care îi mulțumea lui Mihai Stoica pentru faptul că i-a fost aproape.

Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipa și a făcut eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel puțin nu în prima fază, atunci când s-a exprimat public”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe