Cristi Borcea, dialog uluitor cu Gigi Becali despre Edi Iordănescu. Latifundiarul din Pipera i-a dat imediat replica

Andrei Cezar 16.11.2021, 13:41
Cristi Borcea, dialog uluitor cu Gigi Becali despre Edi Iordănescu. Latifundiarul din Pipera i-a dat imediat replica

Cristi Borcea a avut o discuție cu nașul său, Gigi Becali, în urma scandalului dintre finanțatorul FCSB-ului și Edi Iordănescu. Fostul patron al lui Dinamo i-a reproșat că nu a avut o atitudine corectă față de fostul său antrenor, însă răspunsul pe care l-a primit de la Becali l-a lăsat pe Borcea fără replică.

Cristi Borcea i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu în fața lui Gigi Becali. Răspunsul latifundiarului l-a uluit pe fostul finanțator de la Dinamo

Gigi Becali a reușit, în cele din urmă, prin presiune publică, să îl îndepărteze pe Edi Iordănescu de la FCSB. Antrenorul obținuse o serie de 7 victorii și un egal în ultimele 8 partide, însă omul cu banii de la FCSB nu a fost mulțumit cu jocul echipei, motiv pentru care a pornit un război împotriva sa pe care l-a și câștigat.

Cristi Borcea nu a fost de acord cu atitudinea nașului său vizavi de tehnicianul roș-albaștrilor și a ținut să îi reproșeze acest lucru într-o discuție cu Gigi Becali. În replică, finanțatorul FCSB-ului i-a demonstrat că nu ar avea dreptate.

Am vorbit cu nașul, i-am spus că a greșit cu Iordănescu. Am o impresie foarte bune despre Edi, dar știți ce mi-a răspuns Becali? Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun.

‘Finule, ai băgat bani în fotbal? Porumboiu a băgat? A băgat ăla? Eu sunt în câștig, toți ceilalți au intrat în faliment’. Ce poți să-i mai spui?”, a spus Cristi Borcea, la Fotbal Club, la Digi Sport.

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB

După plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri și a adus la echipă un antrenor pe placul său. Toni Petrea ocupă, începând de astăzi, funcția de tehnician al celor de la FCSB. Petrea este la al doilea mandat la formația roș-albastră, iar Becali a promis că nu se va implica în alcătuirea echipei atât timp cât jocul ”merge bine”.

Salariul lui Toni Petrea este dublu acum față de mandatul precedent.

I-am dat dublu, 10.000. El avea 5.000 de euro pe lună când a venit prima dată. Nu avea nici serviciu acum, cred că e foarte bine. Dacă mă duce în Liga Campionilor îi dau un milion de euro primă. Dacă eu iau 40 merită şi el unul”, a spus Gigi Becali, pentru romaniatv.net.

Toni Petrea a mai ocupat funcția de antrenor principal al celor de la FCSB în sezonul 2020/2021, timp în care a reușit să câștige un trofeu, Cupa României. Cu Toni Petrea pe bancă, FCSB a obținut, în sezonul trecut, 28 de victorii, 13 înfrângeri și 8 egaluri.

Urmăriți Impact.ro și pe