Televiziunea la care va putea fi văzut Mihai Stoica. Motivul pentru care a semnat imediat

Andrei Cezar 17.11.2021, 15:33
Televiziunea la care va putea fi văzut Mihai Stoica. Motivul pentru care a semnat imediat

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, revine în televiziune după o pauză de câțiva ani. Oficialul roș-albaștrilor va fi analist la Telekom Sport, după ce în trecut a fost invitat permanent al rivalilor de le Digi Sport. Anunțul lui MM vine în contextul în care la FCSB au avut loc, în ultimele zile, schimbări importante la nivelul băncii tehnice.

Mihai Stoica, din nou în televiziune. Când va putea fi văzut managerul roș-albaștrilor

De câteva zile, FCSB este în centrul atenției, după deciziile patronului de a schimba antrenorii echipei. La o zi de la numirea lui Toni Petrea ca ”principal” al roș-albaștrilor, manaerul general al clubului finanțat de Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător: revine în televiziune ca expert în emisiunile sportive.

MM își va face debutul la Telekom Sport în ediția din această seară a emisiunii moderate de Dan Udrea, în care va fi invitat și Nicolae Dică, secundul echipei naționale, dar și fostul tehnician de la FCSB, potrivit gsp.ro.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea fotbalului românesc, managerul de care se leagă performanțele europene a trei cluburi românești din perioada post-comunistă.

Participări în competițiile continentale cu 3 formații diferite: Oțelul Galați, Steaua București și Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League.

Trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” și titluri naționale obținute din postura de conducător de club. Desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” și cu numeroase apariții, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România. Acestea sunt principalele motive pentru care Mihai Stoica a fost ofertat de Telekom Sport.” se arată în comunicatul postului TV.

MM: ”Am acceptat fără ezitare”

Alegerea lui Mihai Stoica de a se alătura echipei postului de televiziune Telekom Sport este surprinzătoare, având în vedere că în urmă cu mai mulți ani, înainte de condamnarea din ”Dosarul Transferurilor” (2014), era în curtea ”rivalilor” de la Digi Sport.

Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăși din nou, telespectatorilor pasionați de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene.

Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica în același comunicat.

FCSB, jucăria lui Gigi Becali. Cum a l-a ales finanțatorul pe Toni Petrea antrenor

După plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a dezvăluit că avea pe listă trei nume de posibili înlocuitori ai săi: Ilie Poenaru, Toni Petrea și un tehnician pe al cărui nume nu a dorit să-l dezvăluie, cel mai probabil Dică.

Potrivit finanțatorului, Toni Petrea a fost ales pentru că el a fost primul care a răspuns la telefon.

Pe listă au fost 3 antrenori. A fost Ilie Poenaru, dar mi-a zis MM Stoica că nu poate să antreneze a treia echipă în acest sezon. A mai fost un antrenor căruia nu-i dau numele, ca să nu mai speculați voi. Și a mai fost Petrea. Am zis «Cine răspunde primul e antrenor». Ăla de care nu vă zic nu a răspuns.

A răspuns Petrea și i-am zis dimineață că până la o anumită oră nu mai sun pe nimeni. I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. L-am sunat și i-am spus: „Uite salariul. Aveai 5.000 de euro și acum vei avea 10.000”.

Mi-a zis: „Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!”. I-am răspuns: „Nu vei mai face niciodată asta”. Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, marți, la ProX.

Urmăriți Impact.ro și pe