Momentul în care Delia şi-a dezamăgit fanii. Un internaut i-a spus direct totul

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 13.10.2021, 08:58

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate soliste din România. Chiar dacă are lumea la picioare și se bucură de un succes fabulos, artista este adesea ținta comentariilor răutăcioase din mediul online. Recent, vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la filmarea noului videoclip, dar apariția ei a stârnit un val de critici.

Delia și-a supărat fanii din mediul online

Delia Matache a publicat prima imagine de la filmarea noului videoclip, ce va fi lansat în aproximativ șase zile. Astfel, vedeta le-a oferit prietenilor săi virtuali câteva detalii despre apariția celei mai noi piese.

Cu toate astea, îndrăgita cântăreață a stârnit un val de critici cu privire la ținuta purată de ea, dar și cu atitudinea pe care o are în ultima vreme.

Delia a reușit să-și scoată din sărite un urmăritor de pe Instagram. Acesta i-a reproșat vedetei că nu le mai răspunde fanilor care o respectă.

„Delia tu mai vorbeşti cu oamenii care te respectă sau ai uitat de noi?”, a scris unul dintre internauți.

„Arăți de parcă trebuie să-ți dau 3 lei? și eu iți dau, că te simpatizez”, a fost un alt comantariu.

„Nu-mi place șapca…”, a mai scris una dintre fanele vedetei.

Delia si-a suparat fanii din mediul online

Cum se descurcă Delia în pandemie

Delia a dezvăluit cum își petrece timpul în pandemie. Vedeta a spus ce activități practică, împărtășindu-le astfel idei fanilor despre cum ar putea să-și ocupe timpul.în această perioadă extrem de dificilă pentru tot mapamondul.

„Am făcut toate lucrurile pe care mi le-am dorit și de care nu am avut timp înainte din cauza concertelor, filmărilor: am dormit, am citit, m-am uitat la filme, documentare, am făcut sport în casă, am ieșit la alergat, am făcut și muzică, dar am și petrecut timp online cu fanii mei.

Apoi când a fost posibil, am reluat călătoriile, timp petrecut cu familia, cu prietenii și apoi și filmări și concerte. Deci nu pot spune că m-am plictisit.”, a declarat artista în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Secretul relației dintre Delia și Răzvan Munteanu

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi se înțeleg de minune și au o relație nu numai personală, ci și profesională. Vedeta a spus care este secretul căsniciei lor perfecte.

„Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprjin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune.”, a declarat cântăreața pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...