EXCLUSIV

Ce relație au, de fapt, Delia și soțul ei. Artista a spus tot adevărul după ce s-a spus că e însărcinată (Exclusiv)

Iancu Andreea 28.09.2021, 08:31
Ce relație au, de fapt, Delia și soțul ei. Artista a spus tot adevărul după ce s-a spus că e însărcinată (Exclusiv)

Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu echilibrat și care pare să fi descoperit cheia succesului longevității în căsnicie. Deși sunt căsătoriți de ani buni, între cei doi pare să existe doar armonie. De curând au apărut noi zvonuri privind faptul că artista ar fi însărcinată, detalii alimentate chiar de către cântăreață în timpul emisiunii iUmor de la Antena 1, acolo unde aceasta este în postura de jurat. Dincolo despre realitatea din spatele acestei sarcini, Delia a povestit ce relația are cu soțul ei. Cei doi formează unul dintre cuplurile de admirat din showbiz.

Ce relație au Delia și soțul ei după ce s-a spus că artista e însărcinată

De mai bine de nouă ani, Delia și Răzvan Munteanu sunt de nedespărțit. Cei doi și-au unit destinele acum multă vreme și contrar așteptărilor din lumea vedetelor, cuplul rezistă fără probleme și astăzi. Pentru că, de curând, Delia și-a surprins colegii de la iUmor cu anunțul că este însărcinată, cântăreața a vorbit deschis după această veste și a dezvăluit ce relație au ea și soțul ei. Artista a mărturisit că se bazează enorm pe sprijinul partenerului de viață, recunoscând că mariajul lor este consolidat de câteva caracteristici esențiale.

Într-un interviu pentru redacția playtech-impact.ro, Delia a povestit că Răzvan, soțul său, o susține în tot ceea ce face, cei doi bucurându-se de o relație echilibrată, în care acționează precum o echipă.

Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!, a afirma artista pentru redacția playtech-impact.ro.

Pe de altă parte, Delia Matache a dezvăluit și care sunt ingredientele care fac mariajul lor să funcționeze ca pe roate.

Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprjin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune, a mai precizat artista.

Ce relație au Delia și soțul ei după ce s-a spus că artista e însărcinată
Delia și Răzvan Munteanu obișnuiesc să călătorească mult

Artista a anunțat că este însărcinată

Delia și-a luat prin surprindere colegii de la iUmor, dar și fanii, după jurata a anunțat în cadrul emisiunii că este însărcinată. Cântăreața a șocat pe toată lumea, mai cu seamă în contextul în care a susținut mereu că nu e o prioritate postura de mamă, încercând să combată presiunea pe care mulți o pun pe ea pentru a aduce pe lume un copil.

„Sunt însărcinată!”, le spune Delia colegilor săi de la iUmor.

„Ești însărcinată?”, a întrebat-o imediat Mihai Bendeac.

„Am un bebe”, a continuat artista, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

„Adică Matache nu o să mai fie Matache”, spune Mihai Bendeac.

„ (Ma)Matache”, adaugă Şerban Copoț.

Soțul artistei a mărturisit pentru sursa citată că totul a fost, de fapt, o glumă și că vedeta nu este însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...