Momentul dramatic prin care a trecut Smiley: „A suferit un atac cerebral”. Abia acum a avut puterea să vorbească

Ana Anitoiu 18.11.2022, 11:27
Momentul dramatic prin care a trecut Smiley: „A suferit un atac cerebral”. Abia acum a avut puterea să vorbească

Smiley a povestit că a trecut printr-un moment dramatic, în urmă cu câțiva ani. Cântărețul și antrenorul de la emisiunea „Vocea României”, difuzată de Pro TV, a avut abia acum puterea să vorbească despre acest subiect.

Prin ce moment dramatic a trecut Smiley

Smiley este cunoscut pentru atitudinea lui pozitivă, astfel că puține persoane ar putea ghici că artistul a trecut și prin momente nefericite de-a lungul timpului. Cântărețul a povestit că, în urmă cu cinci ani, tatăl său, Ion Maria, a avut probleme grave de sănătate.

Cântărețul se afla în Statele Unite ale Americii de peste două luni și jumătate atunci când a aflat că tatăl său a suferit un accident vascular cerebral.

„Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.”, a povestit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Cantaretul celebru care facea curatenie dupa Smiley
Smiley

Ce melodie le-a dedicat Smiley părinților lui

După ce a primit această veste, Smiley s-a retras în dormitorul lui și a plâns pentru că nu putea fi alături de tatăl lui. Cântărețul a compus atunci o melodie dedicată părinților săi, „Confesiune”, iar piesa a ajuns repede printre preferatele românilor.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie!. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mai spus Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Tatăl lui Smiley a fost pilot în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ulterior, a devenit director la o fabrică de pâine din Cernica. Mama artistului, Ioana Maria, este contabilă. În tinerețe, ea a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Apoi, a început să se ocupe de studioul fiului ei, precum și de casa de discuri HaHaHa Production.

Smiley a spus că părinții lui sunt cei datorită cărora a ajuns cine este în prezent, deși ei n-au fost mereu de acord cu deciziile sale. Artistul a precizat că tatăl său n-a fost de acord ca el să înceapă să cânte în formația Simplu și că probabil acest lucru l-a motivat să aibă succes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...