Hoții nu l-au iertat pe Smiley. Mesajul pe care toată lumea a putut să-l vadă

Ana Anitoiu 16.11.2022, 14:14
Hoții nu l-au iertat pe Smiley. Mesajul pe care toată lumea a putut să-l vadă

Hoții nu l-au iertat pe Smiley. Cântărețul a publicat un mesaj pe care toată lumea a putut să-l vadă. Pentru juratul și antrenorul de la emisiunea „Vocea României” se pare că necazul nu vine singur.

Ce i-au furat hoții lui Smiley

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țară, Smiley a fost lăsat de hoți fără unul dintre cele mai importante bunuri pentru el. Celebrul artist a făcut anunțul pe rețelele sociale, prin intermediul cărora își ține fanii la curent cu evenimente din viața lui.

Mai exact, hoții i-au furat lui Smiley telefonul mobil. Artistul a anunțat acest lucru printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram. „Mi s-a furat telefonul ieri”, a scris cântărețul.

Probleme medicale pentru Smiley. Si-a anuntat deja fanii. „Imi cer scuze”
Smiley

O altă neplăcere pentru Smiley

O vorbă din popor spune că „un necaz nu vine niciodată singur”. Se pare că pentru Smiley s-a dovedit a fi adevărată, pentru că furtul telefonului mobil a venit la ceva timp după ce cântărețul a anunțat că este nevoit să ia o pauză vocală.

„Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: Ne vedem noi! Doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul pe care Smiley l-a publicat pe 7 noiembrie, pe pagina lui de Facebook.

Viața lui Smiley s-a schimbat radical de când a devenit tată

Smiley, al cărui nume real este Andrei Tiberiu Maria, a recunoscut că viața lui s-a schimbat radical de când el și partenera lui de viață, Gina Pistol, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi își pun fiica, Josephine, pe primul loc.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, spunea Smiley, cu ceva timp în urmă, la un post de radio.

Pentru curioșii care se întreabă dacă Smiley și Gina Pistol au sau nu planuri de nuntă, după ce au devenit părinții unei fetițe, cântărețul a spus că ei se consideră o familie, iar căsătoria ar fi doar o formalitate pentru ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...