Ce face Smiley în fiecare noapte. Obiceiul bizar pe care îl are celebrul artist. Pavel Bartoș l-a dat de gol

Ana Anitoiu 09.11.2022, 12:52
Ce face Smiley în fiecare noapte. Obiceiul bizar pe care îl are celebrul artist. Pavel Bartoș l-a dat de gol

Pavel Bartoș l-a dat de gol pe Smiley în privința unui obicei bizar pe care artistul îl are în fiecare noapte. Actorul a precizat că nu ar putea dormi niciodată în aceeași cameră cu el, în timpul deplasărilor pe care obișnuiesc să le facă împreună prin țară.

Pavel Bartoș, despre ce face Smiley în fiecare noapte

Pavel Bartoș și Smiley obișnuiesc să plece împreună prin România atunci când au loc preselecțiile pentru „Românii au talent”, emisiune pe care o prezintă împreună, la Pro TV. Actorul a dezvăluit că prietenul lui are un obicei bizar, în fiecare noapte.

„Asta e o chestie de intimitatea fiecăruia. Nu cred că am putea locui în aceeași cameră, pentru că el doarme cu jaluzelele trase și cu muzica pornită. Eu dorm pe liniște ancestrală și cu jaluzelele trase, adică nu putem! Trebuie să am liniște și întuneric”, a spus Pavel Bartoș, potrivit Cancan.ro.

Cantaretul celebru care facea curatenie dupa Smiley
Smiley

Smiley, un tată dedicat. Ce ritual are cu fiica lui

Într-un interviu acordat pentru Impact.ro la sfârșitul lunii august, Smiley a spus că este un tată dedicat sută la sută. Cântărețul a precizat că el și partenera lui de viață, Gina Pistol, se implică tot timpul în educația fiicei lor, Josephine, deși îi mai ajută bunicii micuței și o bonă. În plus, artistul a dezvăluit ce ritual are cu fiica lui.

„Noi în fiecare dimineață avem ritualul acesta să citim cărți. Are evident cărți cu poze și cărți cu sunete – compozitori Vivaldi, Mozart, tot felul din astea”, a spus Smiley, care a precizat că îi cântă destul de des fiicei lui.

Smiley, care a anunțat, luni, că are laringită acută și este nevoie de un repaus vocal total pentru o perioadă, a mai spus în cadrul interviului pentru Impact.ro că își dorea să trăiască bucuria de a fi părinte și că se bucură că i s-a întâmplat acest lucru. Artistul a precizat că de când este tată trăiește „următorul nivel de iubire”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...