EXCLUSIV

Momentul ciudat din relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. A lăsat-o cu tortul în mână. „Eram cu fosta în mașină”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 15.09.2022, 16:48

Soțul Gabrielei Cristea își sărbătorește astăzi ziua de naștere, pe care a început-o însă într-o clinică privată, din cauza unor probleme de sănătate. Artistul a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro că prima sa aniversare pe care a avut-o de când a cunoscut-o pe mama fetițelor sale a fost una nu tocmai plăcută pentru aceasta. Prezentatoarea tv i-a luat un tort, pentru a-i face o surpriză, doar că artistul nu a ajuns la întâlnire, întrucât în acel moment era cu fosta iubită în mașină, în drum spre Brașov.

Cum a lăsat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea cu tortul în mână

Tavi Clonda și cea care avea să-i devină soție, Gabriela Cristea, s-au cunoscut pe platourile de filmare. Prezentatoarea tv se despărțise de soțul său de atunci, Marcel Toader, în timp ce artistul încă nu terminase relația pe care o avea. Astfel că, pentru Gabriela Cristea, prima surpriză pe care și-a dorit să i-o facă tatălui fetițelor sale, de ziua lui de naștere, s-a terminat cu un eșec. Mai precis, vedeta tv a fost nevoită să mănânce cu o prietenă tortul pe care intenționa să i-l dea cadou, asta pentru că Tavi nu a ajuns la întâlnire, întrucât în acel moment era cu fosta iubită în mașină, în drum spre Brașov.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva,dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Primeam nu un tort, ci mult mai multe”

Din acel an însă, Gabriela și Tavi au devenit de nedespărțit, iar în prezent formează unul dintre cele mai sudate cupluri din show-bizz-ul autohton și au împreună două fetițe superbe. Iar artistul și-a făcut majoritatea aniversărilor, alături de Gabriela Cristea, la locul de muncă, unde erau colegi.

„Apoi toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii…Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate”, a adăugat acesta.

Momentul ciudat din relatia dintre Gabriela Cristea si Tavi Clonda. A lasat-o cu tortul in mana
Tavi Clonda, Gabriela Cristea si fiicele lor

La clinică, de ziua lui

Altfel, Tavi Clonda și-a început ziua de naștere la o clinică privată din capitală, cu o ședință de fizio și kinetoterapie, din cauza unor dureri de spate care nu-i dau pace.

„Am fost la clinică, sunt cu spatele în pioneze și trebuie să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece, am fost la a doua ședință, am zece de făcut. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava. Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă”, a declarat artistul în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce cadou i-a făcut Gabriela Cristea

Acesta a primit însă deja cadoul de la soția sa, Gabriela Cristea, și a sărbătorit în compania unor vecini, care i-au vizitat în cursul serii de ieri. Petrecerea cea mare o vor face însă peste o săptămână, când va fi și ziua fiicei sale.

„Am sărbătorit puțin cu niște vecini care au rămas aseară până mai târziu, iar azi la fel. Fetele știu că e ziua mea și trebuie să am tort, dar s-a ocupat Gabriela de asta. Ziua oficială o fac cu Victoria (n.r. fiica sa cea mare). Ea e pe 23, și nu avea rost să sărbătorim de două ori într-un interval așa de scurt. O să facem o petrecere mare la noi în curte. Eu voiam la un loc de joacă, dar Gabi a vrut la noi. O să comandăm mâncrea.

Dar va fi tămbălău cu strânsul jucăriilor, ca-n fiecare an. Vor veni și mama și mama adoptivă a Gabrielei., așa că ne vom descurca noi. Gabi mi-a dat deja un cadou, îmi doream un ceas sport, chiar îmi trebuia unul, ca să văd și rezultatele mele când fac sport. Doar cartofi prăjiți nu face, în rest pot vorbi la el ca la un telefon, se poate urmări unde sunt, nu am nimic de ascuns”, ne-a spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe