EXCLUSIV

Cum reușesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda să plece în vacanțe. „Să o țină Dumnezeu pe soacră-mea”. EXCLUSIV

Andreea Archip 27.07.2022, 17:03

Gabriela Cristea și Tavi Clonda recunosc că au șefe, respectiv pe fetele lor: Victoria și Iris, de care se ocupă îndeaproape. După vacanțe în Spania și pe litoralul românesc în formulă completă, cei doi părinți au aranjat să lase fetele în grija bunicii paterne, iar ei să aibă parte de două weekenduri romantice: unul la munte și altul în Turcia.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor pleca la munte, dar și în Turcia

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dus fetele, marți seara, la Cineplexx Băneasa, la avanpremiera animației “Gașca Animăluțelor”. “Victoria e șefa mea, Iris e șefa Gabrielei. Așa s-a întâmplat, de obicei mai facem și schimb, sunt combinații de 4 luate câte 4. Uneori sunt toate trei doar pe mine”, ne-a spus amuzat Tavi Clonda.

Deși nu le este deloc ușor să facă față schimbărilor de plan datorate fetelor, cuplul s-a obișnuit cu acest ritm și apreciază la maximum momentele de liniște pe care le au.

“Ce să ne mai luăm acum? Când erau fetele foarte mici, am încercat o bonă, nu ne-a ieșit. Am încercat de fapt două bone și am eșuat lamentabil cu această idee, drept urmare ne ocupăm exclusiv de fete și, din când în când, când mai dă Dumnezeu, mai avem parte de câte o gură de oxigen, dar se întâmplă foarte rar! Când vine soacra mea sau când vine Paula sau, mai nou, mai stau fetele câte o oră și pe la vecini”, a declarat, pentru Impact.ro, Gabriela Cristea.

“Dar e destul de rar, nu m-aș amăgi! Dimineața când sunt la grădiniță, încă mai au grădinița de vară săptămâna asta și gata, mai avem timp să ne facem lucrurile, acum o să urmeze o perioadă fără grădiniță și atunci să ne vezi!”, a adăugat Tavi Clonda.

„Ne vom întoarce în toamnă rupți de oboseală”

Conștienți că în luna august vor fi părinți full time, întrucât fetele nu mai au grădiniță, Gabriela și Tavi și-au programat două escapade în doi. Mai exact, au aranjat ca mama artistului să le preia sarcinile pentru două weekenduri, când ei se vor relaxa la munte, dar și în Turcia.

“Sunt în vacanță cu emisiunea, tocmai de aceea le-am mai dus încă două săptămâni la grădinița de vară. Cumva târâte la grădiniță, pentru că ele nu prea mai vor, dar am zis să ne mai relaxăm și noi 2 săptămâni împreună și după aceea o să intrăm în pâine în vacanță toată lumea și ne vom întoarce în toamnă rupți de oboseală”, ne-a povestit vedeta Antena Stars.

Și cum vacanțe cu copiii au avut deja două, cei doi și-au propus să lipsească de acasă în 2 reprize, câte 3 zile.

“Noi am fost plecați în Spania în luna mai, am fost și la noi un pic la mare, mai mergem pe la munte doar noi doi, avem un city break în Turcia la sfârșitul lunii august, doar noi doi. Două weekenduri sunt doar ale noastre pe vară, 3 zile și 3 zile numai noi doi”, a declarat, pentru Impact.ro, Tavi Clonda.

“Fetele vor rămâne cu soacră-mea, să o țină Dumnezeu și ea să le țină pe ele”, a adăugat Gabriela Cristea.

Urmăriți Impact.ro și pe