Momentul accidentului teribil în care un bărbat și-a pierdut viața în Segarcea. Ce a greșit acesta

Alexandrina Toader 17.04.2021, 19:36
Momentul accidentului teribil în care un bărbat și-a pierdut viața în Segarcea. Ce a greșit acesta

Momentul accidentului teribil în care un bărbat și-a pierdut viața în Segarcea. Ce a greșit acesta, citiți în articolul de mai jos.

Un bărbat de 74 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat violent într-o altă mașină. Totul a fost surprins de camerele de suraveghere din zonă VIDEO

A fost surprins momentul accidentului teribil în care un bărbat și-a pierdut viața în Segarcea. Ce a greșit acesta de s-a ajuns la această tragedie.

Un bărbat de 74 de ani și-a pierdut, ieri, viața în urma unui grav accident petrecut în localitatea Segarcea, județul Dolj.

Șoferul vinovat vroia să facă stânga, însă nu s-a asigurat. Impactul a fost unul violent

Două mașini s-au ciocnit violent, iar imagini cu momentul impactului au fost surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Accidentul a avut loc în jurul orei 10:30 la intersecția dintre Drumul Județean 561 și strada Gării din Segarcea.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede foarte clar cum șoferul unui autoturism vrea să intre pe un drum lăturalnic, face stânga, dar nu se asigură corespunzător și este lovit violent de un alt autoturism care venea regulamentar din sens opus.

Mașina lovită în plin de celălat autovehicul a fost aruncată pe câmp

Impactul a fost atât de violent, încât una dintre mașini este aruncată pe câmp. Martorii au sunat la 112 și au alertat echipajele de prim-ajutor și Poliția.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorii celor două autoturisme implicate în accident, un bărbat de 74 de ani, din Segarcea şi un bărbat de 58 de ani, din Goicea. De asemenea, au mai fost identificaţi doi pasageri, ambii din autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani şi o femeie de 64 de ani, din comuna Goicea”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul a fost resuscitat de salvatorii ajunși la locul accidentului, însă fără succes

La faţa locului au intervenit echipaje de prim-ajutor medical şi descarcerare din Segarcea, precum şi două ambulanţe SAJ.

Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au declarat decesul conducătorului auto de 74 de ani.

Încă trei victime din accident au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente

Celelalte 3 victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acestea fiind conştiente. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe