Accident mortal pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva. O persoană a murit după ce un autoturism a intrat sub un tir

Elena Avramescu 02.03.2021, 11:16
Accident mortal pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva. O persoană a murit după ce un autoturism a intrat sub un tir

Accident mortal pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva. Tragedie în această dimineață pe A1, pe sensul Nădlac către Deva, la kilometrul 426, la ieșirea de pe autostradă către localitatea Margina, județul Timiș, după ce o mașină s-a făcut praf, iar un bărbat a murit, la scurt după ce a rămas încarcerat.

Accident mortal pe autostrada ce leagă Timișoara de Deva

Din cercetările efectuate până acum a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din direcția Lugoj către Margina, iar la km 426 a intrat în coliziune cu partea din spate a unui tir care se deplasa în fața sa, pe banda 1. În urma accidentului nefericit, a fost declarat decesul bărbatului de 40 de ani, care n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Se pare că șoferul ar fi adormit la volanul autoturismului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac către Deva, la kilometrul 426, a avut loc o coliziune față-spate între un autoturism și un ansamblu de vehicule, produsă la ieșirea de pe autostradă către localitatea Margina, județul Timiș. O persoană din autoturism este încarcerată, fiind efectuate manevre pentru extragerea sa din vehicul și acordarea de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanții IGPR prin centrul infotrafic al poliției române.

La scurt timp după producerea accidentului, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, iar cei de la descarcerare au putut, abia după minute bune, să scoată victima din mașina complet distrusă. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 40 de ani se afla în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accident mortal pe autostrada ce leaga Timisoara de Deva
Accident mortal pe autostrada ce leaga Timisoara de Deva

Azi-dimineață, in jurul orei 06:20, Biroul Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac a fost sesizat despre producerea unui accident rutier soldat cu victime pe A1 la km 426 C2, în zona ieșirii de pe autostrada înspre localitatea Margina, în care sunt implicate 2 vehicule.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul ca un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din direcția Lugoj înspre Margina, iar la km 426, a intrat în coliziune cu partea din spate a unui tir care se deplasa in fata sa, pe banda nr.1. În urma accidentului, a fost declarat decesul bărbatului de 40 de ani, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

După producerea accidentului, traficul pe sensul de mers spre Deva s-a desfășurat, dirijat de oamenii legii, numai pe banda a doua iar polițiștii de la Biroul Autostrăzi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe