Momente cumplite pentru Andreea Marin. Vedeta a povestit tot: „Nu reuşeam să rămân însărcinată”

Stan Filon 13.03.2021, 17:56
Momente cumplite pentru Andreea Marin. Vedeta a povestit tot: „Nu reuşeam să rămân însărcinată”

Andreea Marin a trecut prin momente cumplite. Chiar dacă pe micul ecran era plină de viață și emana bună dispoziție, în viața personală lucrurile nu i-au mers mereu bine. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cât de mult a suferit în trecut, înainte să vină pe lume Violeta, fiica sa.

Momente cumplite pentru Andreea Marin

„Eu mă găsesc în situația femeii care a avut nişte probleme de sănătate. Chiar dacă ele s-au vindecat pur și simplu nu se întâmpla, nu rămâneam însărcinată. Mi-am dorit să am un copil, dar se lăsa așteptat. Am început să explorez această parte a medicinei, să întreb, să aflu, să merg la consultaţii. Norocul a fost de undeva de sus că atunci când nu mai aveam speranțe pe cale naturală și mă pregăteam pentru a face ceea ce trebuie făcut pe căile moderne ale medicinii să rămân însărcinată”, a declarat Andreea Marin pentru Canal 33.

Veștile bune au venit atunci când Andreea Marin își cam luase gândul de la o sarcină normală și era hotărâtă să apeleze la medicina care este destul de avansată în această privire. Surpriza  fost una de proporții când a rămas însărcinată. Totuși, universul nu a lăsat-o să se bucure pe deplin.

Momente cumplite pentru Andreea Marin
Momente cumplite pentru Andreea Marin

”Are o mare legătură cu psihicul pentru că m-am relaxat”

”Probabil că are o mare legătură cu psihicul pentru că m-am relaxat, m-am împăcat. Așa mi-a zis medicul atunci. Nu am avut o sarcină ușoară. Undeva prin luna a cincea o analiză mi-a arătat că  ar putea fi vorba despre un sindrom în ceea ce îl privește pe copil. A fost o spaimă cumplită, nu mai aveam încredere în nimeni, așa că am plecat din ţara pentru a face o amniocenteză și a fost bine. Am mers înainte cu încredere deși în țara am fost sfătuită să renunț la sarcină. E foarte greu să treci prin asta…”, a mai spus Andreea Marin.

Tot chinul și tot stresul a meritat, iar vedeta i-a dat seama de acest lucru atunci când și-a strâns la piept pentru prima dată fetița. ”Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată. Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe”, a povestit Andreea Marin, la Canal 33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...