Andreea Marin recunoaște. Ce face prima oară, după ce se trezește. “Unora li se va părea ciudat”

Iancu Andreea 13.03.2021, 08:43
Andreea Marin recunoaște. Ce face prima oară, după ce se trezește. “Unora li se va părea ciudat”

Atunci când spui Andreea Marin nu te gândești numai la eleganță și frumusețe sau profesionalism, ci și la disciplină. Pentru că o carieră de mai bine de 20 de ani nu se construiește altfel. Iar această organizare minuțioasă se regăsește în mai multe aspecte ale vieții vedetei. Într-un interviu recent, Andreea Marin recunoaște care sunt primele lucruri pe care le face după ce se trezește și dezvăluie cum o ajută acestea pe tot parcursul zilei.

Andreea Marin recunoaște care sunt obiceiurile sale dimineața, după ce se trezește

Fiecare zi din viața prezentatoarei TV pare să semene una cu cealaltă, cel puțin în prima parte a zilei. Andreea Marin recunoaște că și-a format un obicei în fiecare dimineață, după ce se trezește din somn, iar acesta o ajută să funcționeze în continuare toată ziua. Vedeta nu poate începe ziua fără ca lucrurile să fie perfecte, fiind o persoană extrem de atentă la detalii. În cadrul interviului online alături de artistul Damian Drăghici, Andreea a mărturisit care este primul lucru pe care îl face atunci când se trezește. 

Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să îmi fac patul. Unora li se va părea ciudat, dar chiar contează. E o chestiune de disciplină. Patul trebuie să arate impecabil. M-am regăsit în personajele acelea din filme care aşază prosoapele la dungă, dar asta sunt. Sunt perfecţionistă în diverse aspecte ale vieţii. Nu în toate, dar îmi place ordinea. Mintea mea funcţionează mai bine dacă e curăţenie în jurul meu. Mă trezesc, mă spăl, mă rog, îmi fac patul. Uneori chiar şi alerg dimineaţa, atunci când am timp, a povestit Andreea în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul echilibrului în viața sa
Prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul echilibrului în viața sa

Care este secretul unei vieți echilibrate. „Am învățat să fiu foarte eficientă”

Pentru că este o persoană extrem de activă, cu o mulțime de lucruri de rezolvat zilnic, Andreea a descoperit că este nevoie uneori și de timp pentru ea. Momentele petrecute în familie, făcând activități care îi fac plăcere, o ajută să scape de stresul cotidian. De altfel, prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de la TVR 2 recunoaște că a descoperit în timp ce trebuie să facă zilnic pentru a avea o viață echilibrată. Dincolo de iubirea față de oamenii dragi, Andreea își acordă timp pentru sine însăși.

Îmi dăruiesc timp și mie. Am învățat să fiu foarte eficientă pentru că, deși ziua are 24 de ore, realmente sunt în foarte multe direcții, simultan fac foarte multe lucruri. Și e greu să împaci și partea de profesie, care pentru mine nu are o singură direcție, partea umanitară și partea de familie, dragostea pentru copilul tău, care întotdeauna trebuie să primeze. Dragostea pentru omul de lângă tine, pentru restul familiei și pentru alți oameni care nu sunt sânge din sângele meu. Însă, caut să existe timp și pentru mine, pentru a alerga, pentru a citi o carte, pentru a cânta la pian, pentru a sta în liniște în grădina mea. Asta înseamnă o adevărată meditație pentru mine. Eu și plantele mele sau cu tălpile goale în iarbă, a mai povestit vedeta în cadrul aceluiași interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...