Momente cumplite pentru Oana Roman. Vedeta, la un pas de moarte. „Nouă ore a durat operaţia”

Nicu Stan 13.02.2021, 10:38
Momente cumplite pentru Oana Roman. Vedeta, la un pas de moarte. „Nouă ore a durat operaţia”

Momente cumplite pentru Oana Roman. Vedeta a fost la un pas de moarte. Fiica premierului Petre Roman a făcut dezvăluiri complete din coșmarul pe care l-a trăit.

Oana Roman, la un pas de moarte. O operație de 9 ore a adus-o înapoi la viață

Oana Roman a trăite momente cumplite. Vedeta a fost la un pas de moarte. A trebuit să îndure o operație de 9 ore.

Oana Roman a făcut dezvăluiri cutremurătoare fanilor după ce a anunțat că și-a făcut o epilare definitivă. Oana Roman a povestit despre cele mai grele momente din viața ei. Oana Roman a fost la un pas de moarte, după ce după ce și-a născut fiica, pe Isabela.

Oana Roman a avut probleme după ce a născut-o pe fiica ei. Vedeta a povestit că a avut burta plină de infecție

Am o operație foarte nasoală la abdomen. După ce am născut, am făcut niște complicații. Am fost în pericol de a-mi pierde viața. Am făcut septicemie. A trebuit să trec printr-o operație foarte grea care a durat 9 ore. Sunt tăiată pe burtă de sus până jos și dintr-o parte în alta. Mi-au curățat tot abdomenul care era plin de puroi. Am o plasă în partea stângă”, a spus Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Cu această ocazie, vedeta le-a închis gura cârcotașilor, cărora le-a explicat că din cauza intervenției suferite în urmă cu câțiva ani, nu poate apela la o operație de micșorare a stomacului. Astfel le-a demonstrat că a reușit să slăbească doar prin voință multă.

Oana Roman, super-vacanță în Egipt

Pe de altă parte, fiica fostului premier Petre Roman, în ultimele zile, a avut parte de o frumoasă vacanță în Egipt. Oana Roman a plecat în Egipr însoțită de fiica ei, Isabela.

Dragilor, este ultima seară în vacanţă, motiv pentru care m-am gândit să trag nişte concluzii şi să vă povestesc puţin despre cum simt eu toată treaba, după o săptămână de stat aici, în Egipt. Concluzia e că merită toţi banii. Nu m-am aşteptat să fie atât de mişto.

Oana Roman vrea să revină în Egipt

La cât costă, chiar nu m-am aşteptat să fie atât de tare. Mă gândesc foarte serios în a-mi face un obicei şi să vin aici măcar de două ori până spre vara. Am stat şi m-am gândit aşa: decât să dau 500 de euro pe lună pe tâmpenii, mai bine îi dau să stau într-un resort liniştită, la soare”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe