Momente cumplite la meciul Dinamo Rapid. Alexandru Răuță a căzut pe teren, medicii au intervenit imediat

Stan Filon, Dragos Ștefănescu 23.10.2021, 22:06
Momente cumplite la meciul Dinamo Rapid. Alexandru Răuță a căzut pe teren, medicii au intervenit imediat

Momente îngrozitoare în urmă cu scurt timp, la partida de fotbal dintre Dinamo București și FC Rapid, după ce  Alexandru Răuță, mijlocașul „câinilor” a acuzat probleme respiratorii în minutul 36. Fotbalistul a avut nevoie de intervenția ambulanței!

Momente cumplite la meciul Dinamo Rapid, după ce lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău pe teren

Sunt momente de panică la meciul Dinamo București – Rapid, unde unul dintre fotbaliștii lui Dinamo a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a acuzat că se sufocă pe teren! Medicii de pe ambulanță au intervenit imediat, iar Alexandru Răuță, mijlocașul lui Dinamo, a primit primul ajutor.

Fotbalistul a fost urcat în ambulanță, unde a primit oxigen. Medicii i-au făcut și un test covid, însă acesta a ieșit negativ. Jucătorul lui Dinamo va fi transportat la spital pentru investigații amănunțite. Încidentul a avut loc în minutul 36, când Răuță, în vârstă de 32 de ani, s-a așezat pur și simplu pe gazon.

Momente cumplite la meciul Dinamo Rapid, dupa ce lui Alexandru Rauta i s-a facut rau pe teren
Momente cumplite la meciul Dinamo Rapid, dupa ce lui Alexandru Rauta i s-a facut rau pe teren

A rămas fără oxigen

Chiar el a solicitat îngrijiri medicale, camerele de filmat surprinzând respirația sacadată a fotbalistului.  Ambulanța a intrat imediat pe teren, iar medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo, pentru siguranța sa. Aceștia i-au acordat primul ajutor pe teren, dar văzând că starea lui de sănătate nu se îmbunătățește, aceștia l-au transportat în ambulanță, după patru minute.

Momentul a venit după un sprint spectaculos făcut de fotbalist. Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, l-a schimbat pe Răuță cu Cosmin Matei.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...