EXCLUSIV. Ce se întâmplă acum cu Lucian Ionescu, impresarul vedetelor. Fiica lui: ”Plângea, se sufocă, plămânii sunt doar la 5%”

Carmen Andrei 22.12.2020, 21:51
EXCLUSIV. Ce se întâmplă acum cu Lucian Ionescu, impresarul vedetelor. Fiica lui: ”Plângea, se sufocă, plămânii sunt doar la 5%”

Starea de sănătate a impresarului vedetelor, Lucian Ionescu (63 de ani), este foarte gravă, fapt confirmat și de fiica lui, Ana-Maria, care plânge neîncetat de vineri, ziua în care a vorbit ultima oară cu artistul: ”Este intubat, la ATI, la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino. Plămânii lui sunt blocați, mai funcționează doar 5%, doar o minune îl mai poate salva. Medicii acestui spital nu se dau bătuți, colaborează pentru un tratament eficace cu specialiștii din Germania”. Ana-Maria păstrează cu sfințenie ultimul mesaj de la Lucian: ”Îmi spunea vineri dimineață că mă iubește mult, că e bine, că vine acasă, apoi, după câteva ore, i-a spus mamei că nu poate respira, că se sufocă și că îl vor intuba. Plângea”, a mai povestit fiica lui Lucian Ionescu, în exclusivitate pentru Impact.ro

Noutăți triste despre starea de sănătate a lui Lucian Ionescu, impresarul vedetelor

Lucian Ionescu are cinci copii, pe care îi adoră. Cu toții stau acum cu sufletul la gură și așteaptă o minune dumnezeiască. Iar medicii ”Spitalului Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, din București, roiesc în jurul celebrului lor pacient. Fiica lui cea mare, Ana-Maria, ne-a oferit detalii de ultimă oră, despre starea de sănătatea a impresarului vedetelor.

”Tata s-a simțit rău, săptămâna trecută, vineri a ajuns la Spitalul Cantacuzino, fusese la altă clinică, numai că starea lui de sănătate se agravase între timp și doar aici era o aparatură performantă. Inițial, se simțea bine, chiar mi-a zis că mă iubește mult și că d-abia așteaptă să revină acasă. Apoi, la scurt timp, a sunat-o pe mama, și i-a zis că va fi intubat, căci nu poate respira. Plângea. De atunci e intubat, la ATI, nu am mai putut lua legătura cu el, medicii ne țin la curent prin telefon cu evoluția stării de sănătate”, a menționat Ana-Maria, pentru Impact.ro.

”Tata a fost la televiziuni, la filmările pentru Sărbători, acolo cred că s-a îmbolnăvit”

Ana Maria se roagă neîncetat ca tatăl ei să învingă boala: ”Plâng, nu mai știu ce să fac, îmi ador tatăl, nu ne așteptam să se întâmple asta, el se temea de virus, purta mască cu filtru, foarte bună. Mama i-o cumpărase, ca să stea fără grijă afară, la plimbare. El nici nu prea ieșea din casă, nu mergea la cumpărături. A fost doar pe la televiziuni, la filmări, cred că acolo s-a îmbolnăvit. Și mama are COVID-19 și surioara mea a avut, ea a fost externată ieri de la Spitalul Matei Balș, au fost forme ușoare”.

Ana-Maria le este recunoscătoare medicilor, care depun eforturi uriașe ca să îi salveze viața lui Lucian Ionescu: ”Doctorii colaborează cu cei din Germania, tata beneficiază de tratamentul aplicat în cazurile grave. Sora lui tata, care locuiește în Germania, s-a zbătut pentru tratament. Doctorii ne-au spus că tata respiră doar 5 %, că are plămânii albi, n-am auzit așa ceva în viața mea. Momentan, nu are nevoie de plasmă, până când nu se curăță plămânii”, spune fata

Lucian Ionescu purta măști performante, cu filtru

”Nu mai are virusul, dar COVID-19 a făcut ravagii în urma lui. Tata avea plămânii foarte sensibili, în urma unor accidente, se tot ferea de răceli. Plus că e bolnav de diabet și are hipertensiune. Ne rugăm ca tăticul meu să fie bine, să vină acasă!”, a mai povestit Ana-Maria, fiica lui Lucian Ionescu, pentru Impact.ro

Impresarul Lucian Ionescu nu prea credea în purtarea măștii, ba chiar făcea glume pe seama unor restricții: ”Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria el, pe Facebook. Totuși, în ultimele fotografii, realizate la munte, Lucian poza dotat cu măști. Conștientiza faptul că se află în zona persoanelor cu risc crescut, din cauza problemelor cronice de sănătate, dar și a kilogramelor în plus.