Cine este Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” de la Românii au talent. Jurații au aplaudat-o în picioare

Anca Manolica 03.02.2023, 23:08

Show-ul Românii au Talent a debutat în forță, iar săptămână de săptămână urcă pe scenă cei mai talentați concurenți pe care România îi are. În ediția de vineri, 3 februarie, Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” a venit să încânte jurații cu prestația sa. Și i-a reușit din plin! Cine este micuța talentată.

Cine este Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” de la Românii au talent

Show-ul de talente de la Pro TV a ajuns la cel de-al treisprezecelea sezon. În ediția de vineri, 3 februarie, pe scenă au urcat Mihai Adrian de la Românii au Talent și una dintre elevele sale, Sânziana Iani. Tânărul de 26 de ani este de profesie coregraf și a venit alături de micuță pentru a îi impresiona pe jurați.

De altfel, Adrian nu se află la prima sa apariție în cadrul emisiunii Românii au Talent. El a mai participat în trecut la emisiune alături de fratele său, iar cei doi s-au clasat atunci pe locul doi.

„Atunci când am participat la Românii au Talent cu fratele meu, noi nu eram într-o situație foarte grozavă pentru că noi am fost crescuți doar de tată și de bunici. Ulterior a rămas doar bunica, acum ea nu mai este.

Noi a trebuit să ne luptăm cu tot, iar dansul cumva ne-a ajutat și ne-a învățat că indiferent ce ai întâmpina în viață, poți să reușești”, a spus tânărul în culise.

Simpatica Sânziana i-a amuzat pe cei patru jurați

Micuța dansatoare le-a făcut „piele de găină” celor patru membri de la masa juriului. În vârstă de numai opt ani, aceasta a reușit să emoționeze vedetele, dar și spectatorii prin dansul prezentat pe scena Românii au Talent. Nu au lipsit nici răspunsurile de-a dreptul savuroase care au completat numărul de talent.

„Numele meu este Iani Maria Sânziana și am 8 ani. Anul trecut am fost singură, dar nu m-au primit din păcate. Cât e premiul? -120.000 de euro.

Da, sunt foarte pregătită! Cred că vreau o sută de mandarine pentru că îmi plac mandarinele, beau sucul din ele și apoi le mănânc”, le-a spus micuța Sânziana celor patru jurați.

Sânziana Iani și Mihai Adrian
Sânziana Iani și Mihai Adrian

Au plecat acasă cu patru de „DA”

După prestația lor de la Românii au Talent, sezonul 13, Sânziana și Mihai au primit patru de „DA” și au trecut în etapa următoare. Pe lângă cele patru confirmări, Sânzianei i s-au promis și cele 100 de mandarine din partea juratului Andi Moisescu.

„Ea a fost un înger, apoi un înger care dansează hip hop, un fel de tata și fiul, mă rog, tata și fiica în război… E atât de mișto contrastul ăsta între îngeri, are elemente de street dance, zona de hip hop îmbrăcată cu rochița asta, mi se pare foarte mișto contrastul. Foarte frumos! Foarte bine gândit și momentul!”, a spus Andi Moisescu.

Ulterior, întrebată de Andra dacă i-a plăcut comentariul lui Andi, iar Sânziana a răspuns: „Scuze, Andi, dar cam n-am ascultat, îmi pare rău! Mă gândeam la cele 100 de mandarine”, moment în care toată lumea a izbucnit în râs.

Citește și: Concurenților de la „Românii au talent” nu le-a venit să creadă când au dat ochii cu juriul. Ce s-a schimbat în sezonul 13

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...