MM Stoica, gest neașteptat la 14 ani de la celebra dublă dintre Steaua și Rapid. Suporterii au rămas uimiți

Marian Cărăvan 07.04.2020, 11:39
MM Stoica, gest neașteptat la 14 ani de la celebra dublă dintre Steaua și Rapid. Suporterii au rămas uimiți

Mihai Stoica nu ratează nicio ocazie pentru a lansa săgeți către fanii Rapidului. A făcut un gest neașteptat în această săptămână, când s-au împlinit 14 ani de la celebra dublă dintre Steaua și Rapid, din Cupa UEFA.

MM Stoica, gest neașteptat la 14 ani de la celebra dublă dintre Steaua și Rapid. Suporterii au rămas uimiți

În 2006, Steaua și Rapid și-au disputat un loc în semifinalele Cupei UEFA, într-o dublă eurofantastică, urmărită cu mult interes de toți fanii fotbalului românesc, nu doar ai celor două echipe. Cu 1-1 în Giulești și 0-0 în retur, pe fostul „Lia Manoliu” (Arena Națională în prezent), Steaua se califica fără să obțină victoria în penultimul act al competiției europene. La 14 ani distanță de la acel moment, MM Stoica nu a ratat prilejul de a lansa săgeți către rivalii din Giulești.

„Dublă fără revanșă”, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu tabela de pe fostul stadion național „Lia Manoliu”, care indică scorul la finalul meciului retur, 0-0, rezultat care a calificat echipa lui Cosmin Olăroiu.

După calificarea în semifinalele Cupei UEFA, roș-albaștrii au fost invitați de președintele de atunci al României, Traian Băsescu, la un restaurant din capitală pentru a sărbători.

„Eu i-am invitat, eu am organizat totul, eu am plătit factura, nu ei. Eu sunt stelist, țin cu Steaua”, a dezvăluit Traian Băsescu.

Umiliți de Middlesbrough în semifinale

În semifinalele ediției de atunci a Cupei UEFA, Steaua a dat peste Middlesbrough. După meciul tur, câștigat la București cu 1-0, și după ce aveau deja 2-0 în meciul retur din Anglia, „se vedea Eindhoven” (n.r. – locul unde s-a disputat finala), după cum spunea comentatorul partidei, Emil Grădinescu.


Numai că a urmat un adevărat dezastru pentru trupa lui Cosmin Olăroiu, care a primit patru goluri consecutive și Steaua a pierdut cu 4-2 și imensa șansă de a juca finala Cupei UEFA, contra celor de la Sevilla.

Urmăriți Impact.ro și pe