Decizia luată de Mirela Vaida, după ce a fost atacată în timpul emisiunii. Ce se întâmplă acum cu agresoarea

Iancu Andreea 22.03.2021, 14:10

Mirela Vaida a trecut în urmă cu câteva zile prin momente teribile, după ce a fost atacată în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatoarea s-a speriat îngrozitor când o agresoare s-a repezit să o lovească în direct, în platoul Acces Direct. În urma incidentului, decizia luată de Mirela Vaida nu este deloc neașteptată.

Prezentatoarea TV, atacată în direct, în timpul filmărilor Acces Direct

Ediția de vineri, 19 martie, a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, era întreruptă brusc, deși Mirela Vaida se afla în direct, după ce discursul prezentatoarei a fost curmat de apariția unei femei complet dezbrăcate, care a atacat-o pe moderatoare. Agresoarea a intrat în platou având în mână o piatră și urlând către Mirela că îi datorează o sumă de bani. Îngrozită de acest moment, care a luat-o complet prin surprindere, Vaida a încercat să își revină și să ducă la bun sfârșit emisiunea.

Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii». M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea, mărturisea Mirela Vaida imediat după producerea nefericitului eveniment.

Mirela Vaida, atacată în timpul emisiunii Acces Direct
Mirela Vaida, atacată în timpul emisiunii Acces Direct

Care este decizia luată de Mirela Vaida după incident

În urma atacului, agresoarea a fost imobilizată de către polițiști, care au încercat să afle mai multe detalii despre femeie. Aceasta însă nu a putut să se facă înțeleasă din pricina problemelor de sănătate și se află în prezent internată în cadrul Spitalului de Psihiatrie “Alexandru Obregia” din București. Totuși, oamenii legii au reușit să o identifice și au descoperit că femeia, în vârstă de 40 de ani, este originară din Iași. De asemenea, prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că este amenințată recent de o anume Magdalena Șerban, care i-a trimis numeroase mesaje Mirelei în ultima vreme, pe canalul de Youtube.

Pentru că acest incident a speriat-o extrem de tare pe moderatoarea de la Antena 1, vedeta a decis să apeleze la lege pentru a-și face dreptate și a își proteja familia. Astfel, decizia luată de Mirela Vaida a fost să depună plângere penală pentru tentativă de omor la Secția 4 de Poliție din Capitală. Potrivit legii, dacă se va dovedi că agresoarea Mirelei avea discernământ în momentul comiterii faptei, femeia de 40 de ani ar urma să petreacă ani buni în spatele gratiilor.