Mirela Vaida le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții: „Sper să le primiți cu drag”

Andra Daoud 02.12.2021, 15:14

Mirela Vaida le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor ei. Prezentatoarea de la „Acces direct” a făcut anunțul pe Instagram, iar cei care o urmăresc acolo au primit cu mare bucurie vestea. Vaida nu a lucrat singură la surpriza de care fanii ei vor avea parte de Sărbători, ci a avut un ajutor de nădejde: fiica ei cea mare, Carla. Primele imagini au apărut deja pe internet.

Mirela Vaida, surpriză pentru fanii ei de Sărbători

Atunci când nu prezintă „Acces direct” și nu este mamă cu normă întreagă, Mirela Vaida se dedică unei alte pasiuni de-ale sale: muzica. Prezentatoarea cântă melodii populare și muzică de petrecere și o face cu mare bucurie de fiecare dată. Și cum am intrat în luna cadourilor, Mirela Vaida nu putea lăsa să treacă acest Crăciun fără o surpriză muzicală pentru fanii ei.

Vedeta a anunțat că a înregistrat primul ei colaj de colinde, care va fi disponibil în curând pe canalul ei de YouTube. Mirela Vaida a filmat și un videoclip, în care i-a fost alături nimeni alta decât fetița ei cea mare, Carla, care se pare că îi calcă pe urme mamei sale. Prezentatoarea TV nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor ei de pe Instagram câteva cadre de la filmările videoclipului.

Buna dimineața, dragii mei! Sunt așa fericită că am reușit anul acesta să pregătesc primul meu colaj de colinde. Sunt colinde în premieră, orchestrate tradițional și cântate cu multă bucurie! Sper să le primiți cu drag în case! a transmis Mirela Vaida.

Mirela Vaida le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții: „Sper să le primiți cu drag”
Mirela Vaida le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții: „Sper să le primiți cu drag”

Ce se întâmplă cu emisiunea „Acces direct”

După ce s-a zvonit că emisiunea pe care o prezintă Mirela Vaida ar urma să fie scoasă din grila Antenei 1, șefii televiziunii au luat o decizie în ceea ce privește show-ul. Începând de astăzi, 2 decembrie, emisiunea „Acces direct” va începe mai devreme: la ora 16:00, mai exact, adică imediat după show-ul matrimonial „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe.

Până acum, la ora 16:00 era jurnalul de știri, însă acesta a fost mutat cu o oră mai târziu. Observatorul 17 va fi pe post de luni până vineri, în locul emisiunii „Acces direct”, fiind prezentat de Laura Nureldin și Florin Căruceru.

Despre „Acces direct” s-a zvonit și că începând din ianuarie 2022 ar urma să fie mutată la Antena Stars, la fel cum s-a întâmplat și în cazul show-ului lui Dan Capatos, în urmă cu câteva luni. Mirela Vaida a declarat că informațiile apărute în presă sunt parțial adevărate, că într-adevăr se pregătesc unele schimbări, dar nu poate da mai multe detalii până când televiziunea nu va emite un comunicat oficial. Prezentatoarea și-a asigurat însă fanii că le pregătește surprize în perioada următoare, fără să spună despre ce e vorba.

Urmăriți Impact.ro și pe