Câţi bani primeşte Mirela Vaida pentru „Acces Direct”. Va fi o gaură în bugetul vedetei, clar! „Sunt plătită pe ediţie”

Andra Daoud 24.11.2021, 13:50

Vestea că emisiunea ”Acces Direct” va fi scoasă din grila de programe a Antenei 1 i-a luat pe mulți prin surprindere. Show-ul moderat de Mirela Vaida a încasat numeroase amenzi în ultima vreme, acesta fiind motivul pentru care șefii televiziunii au luat această decizie.

Câți bani câștigă Mirela Vaida la ”Acces Direct”

Mirela Vaida se află la cârma emisiunii ”Acces Direct” din toamna anului 2019. Vedeta a înlocuit-o atunci pe Simona Gherghe, care a renunțat definitiv la emisiune și s-a dedicat altui format, produs tot de Antena 1. Se pare că Vaida ar avea un salariu mai mic decât avea Simona Gherghe la ”Acces Direct”, fiind plătită pe ediție. Suma pe care Mirela Vaida o încasează lunar ar fi în jur de 5.000 de euro.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei, a spus Mirela Vaida, potrivit cancan.ro.

Câţi bani primeşte Mirela Vaida pentru
Câţi bani primeşte Mirela Vaida pentru „Acces Direct”. Va fi o gaură în bugetul vedetei, clar! „Sunt plătită pe ediţie”

”Acces Direct”, amenzi usturătoare din partea CNA

În ultimele luni, emisiunea moderată de Mirela Vaida a încasat numeroase amenzi din partea Consiliului Național al Audiovizualului, iar recent a apărut în presă vestea că emisiunea va fi scoasă din grila Antenei 1. Potrivit paginademedia.ro, emisiunea a fost sancționată recent cu 150.000 de lei pentru trei ediții, care au fost difuzate pe 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 și, respectiv, 17 mai 2021.

În acest context, Antena 1 a decis să scoată emisiunea din grilă începând din luna ianuarie, potrivit informațiilor vehiculate în presă. ”Acces Direct” nu va fi însă anulată, ci mutată la o altă televiziune a trustului, pe Antena Stars, mai exact. Există ipoteze potrivit cărora decizia a fost luată pentru a crește audiența postului Antena Stars. Și emisiunea lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show”, a fost mutată pe Antena Stars toamna aceasta.

Întrebată dacă informația este adevărată, Mirela Vaida a declarat că este parțial adevărat și că nu poate da mai multe detalii momentan. Ea le-a transmis oamenilor să aștepte comunicarea oficială a postului Antena 1 pentru a afla ce se va întâmpla cu emisiunea, potrivit fanatik.ro.

Emisiunea ”Acces Direct” este în grila postului Antena 1 din anul 2008 și a avut mai mulți prezentatori, de-a lungul timpului. Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, Cristina Cioran și Mirela Vaida au fost moderatori până în prezent.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe