Mirela Vaida, declarații în premieră despre următorul ei copil. ”Vreau să încheiem treaba”

Redacția IMPACT 06.03.2020, 13:59
Mirela Vaida, declarații în premieră despre următorul ei copil. ”Vreau să încheiem treaba”

Mirela Vaida a oferit declarații surprinzătoare despre următorul său copil. Vedeta de la Antena 1 a spus, în premieră, cum crede că ar trebui să arate viața ei, în viitorul apropiat. Mărturisirile au venit în mod neașteptat și i-au luat pe nepregătite pe fanii prezentatoarei de televiziune.

Mirela Vaida, declarații în premieră despre următorul ei copil. ”Vreau să încheiem treaba”

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut câteva declarații, strâns legate de posibilitatea unei alte sarcini. Mirela Vaida are trei copii și este o mămică dedicată. Uneori face tot posibilul să se ocupe de creșterea celor mici, chiar și în culisele show-ului pe care îl realizează, la Antena 1. Totodată, chiar dacă experiența de mamă nu e una tocmai ușoară, cu siguranță e una care îi aduce vedetei numeroase bucurii. Mai mult, vârstele copiilor săi sunt încă fragede, de aceea ea trebuie să aibă cu mult mai multă atenție la tot ce fac aceștia.

Chit că a mărturisit de numeroase ori că viața de mămică e una adesea complicată, dar și fericită, vedeta Acces Direct nu ar spune nu unei alte sarcini. Mai mult, ar fi pentru a patra oară când Mirela Vaida ar fi gravidă, aceasta experimentând deja trei nașteri, în anii trecuți. De curând prezentatoarea a avut nevoie și de o perioadă de odihnă, după ce a anunțat că s-a îmbolnăvit și suferă de otită.

Mirela Vaida, declarații în premieră despre următorul ei copil. ”Vreau să încheiem treaba”
Mirela Vaida a făcut mărturisiri în premieră despre o posibilă viitoare sarcină

Totodată, nici soțul acesteia nu ar spune nu unui al membru care să le completeze tabloul de familie. Partenerul de viață al Mirelei Vaida o sprijină pe celebra blondină în toate deciziile luate și se bucură de familia numeroasă întemeiată alături de vedetă. Aceștia au împreună o fetiță și doi băieței, dar și-ar mai dori încă o fată.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori… să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că… nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei… Iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a povestit Mirela Vaida, potrivit okmagazine.ro.

”Te dezechilibrează un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil. Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi”, a mai dezvăluit vedeta Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe