Mirela Vaida, anunț despre problemele ei de sănătate. De ce boală suferă

Redacția IMPACT 26.02.2020, 11:56
Mirela Vaida, anunț despre problemele ei de sănătate. De ce boală suferă

Mirela Vaida și-a anunțat fanii că este bolnavă. Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 suferă în prezent din cauza problemelor de sănătate și a dezvăluit și despre ce diagnostic este vorba.

Mirela Vaida, anunț despre problemele ei de sănătate

Vedeta de la Acces Direct a anunțat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Mai mult, Mirela Vaida a postat și o fotografie cu ea în perioada de recuperare, în care apare vizibil slăbită, dar cu zâmbetul pe buze. Prezentatoarea de televiziune nu și-a pierdut optimismul, în ciuda faptului că a fost diagnosticată cu problema neplăcută.

Mirela Vaida, anunț despre problemele ei de sănătate. De ce boală suferă
Prezentatoarea a ținut să precizeze că nu are coronavirus. Mirela Vaida suferă din cauza otitei

De ce boală suferă prezentatoarea

Mirela Vaida este o mămică foarte grijulie și are trei copii, dar de curând a fost răpusă de boală. Și, pentru că și-a dorit să nu mai piardă timpul fără să primească un remediu, aceasta a recurs la un leac din bătrâni. Totodată, în postarea făcută recent pe rețelele sociale, vedeta Antena 1 a ținut să precizeze că nu este vorba despre coronavirus. Totuși, aceasta suferă de otită și a primit un tratament chiar de la soacra ei, pentru a se putea însănătoși cât mai repede.

”Nu-i coronavirus! E otită… M-a bagat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub caciulă! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii… Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacra-mea un pic de mine…?”, a fost mesajul Mirelei Vaida, de pe Facebook.

Mirela Vaida poate fi urmărită în cadrul emisiunii Acces Direct, de luni până vineri, de la ora 17:00, pe Antena 1, dar în momentul de față se află într-o perioadă de refacere. Otita este o afecțiune frecventă în special în rândul celor mici, dar poate să apară și în cazul adulților. Otita acută reprezintă o inflamație sau o infecție a urechii interne.

Urmăriți Impact.ro și pe