Mirela Vaida, anunţ despre atacatoarea din platou. Prezentatoarea nu a mai rezistat: „E exasperare”

Ioana Bucur 24.06.2022, 11:39
Mirela Vaida, anunţ despre atacatoarea din platou. Prezentatoarea nu a mai rezistat: „E exasperare”

După aproape un an de când a trăit spaima vieții, în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta, la acea vreme, la Antena 1, Mirela Vaida a făcut un nou anunț despre atacatoarea din platou. În urmă cu câteva zile, femeia și-a făcut apariția din nou la studioul Acces Direct, unde a aruncat cu câțiva bolovani în mașina vedetei. După acest al doilea episod, prezentatoarea este pregătită să ia măsuri.

Ce a spus Mirela Vaida despre atacatoarea din platou

După momentul șocant în care a fost atacată pe platoul emisiunii Acces Direct, în direct, Mirela Vaida duce o bătălie ce pare fără final pentru a se asigura că femeia care a vrut să o rănească nu îi va mai putea face rău.

La aproape un an de la „incidentul bolovanul”, atacatoarea din platou s-a întors la sediul show-ului de la Antena Stars și i-a distrus mașina vedetei folosind aceeași armă. Antoanela, o femeie despre care se spune că ar avea probleme psihice, a aruncat cu bolovani în autoturismul prezentatoarei, reușind să îi spargă parbrizul.

Două zile mai târziu, Mirela Vaida a anunțat că va fi reprezentantă de avocatul Adrian Cuculis și că speră ca, de data asta, să se facă dreptate în cazul Antoanelei, asta pentru că deja se știe că femeia a mărturisit că vrea să o omoare pe vedetă cu un bolovan.

„Domnul avocat Adrian Cuculis se va ocupa și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare . Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, anunţ despre atacatoarea din platou
Masina Mirelei Vaida a fost distrusa cu pietre

„La cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?!”

Reacția Mirelei Vaida la aflarea veștii că femeia care a atacat-o în trecut s-a întors pentru a-i distruge mașina nu a întârziat să apară.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că una ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap!”, a spus prezentatoarea TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...