Blonda celebră care ar vrea să îi ia locul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a răbufnit

Andra Daoud 06.05.2022, 13:27

Un moment tensionat din emisiunea Acces Direct s-a încheiat cu decizia Mirelei Vaida de a o da afară din platou pe invitată. Blonda celebră, care s-a făcut remarcată la o emisiune de la Antena 1, s-a certat cu Mirela Vaida și a făcut declarații controversate. Pe de altă parte, au apărut znonuri cum că blonda ar vrea să îi ia locul Mirelei Vaida la cârma emisiunii de la Antena Stars.

Blonda care ar vrea să îi ia locul Mirelei Vaida

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, fostă concurentă la Chefi la cuțite, s-au certat într-o ediție recentă a emisiunii Acces direct. Cele două au avut opinii diferite pe marginea unui subiect, iar de aici până la momente tensionate în platou nu a fost decât un singur pas. Mirela Vaida a poftit-o afară din platou pe Amalia Bellantoni, care era invitată în emisiune. Decizia a deranjat-o pe blonda care a trăit mulți ani în Sicilia și, la puțin timp după incident, a transmis, pe o rețea de socializare:

Eu sunt Bellantoni, nu sunt tristă, cum aș putea să fiu tristă, când al meu amore mă așteaptă așa. Ajungând la mine acasă, am o echipă de italieni, spre deosebire de alții, eu trăiesc în Italia, dar aici în România. Am adus pe meleagurile noastre pe toată lumea. Ceea ce mulți nu știți este că există o diferență dintre a putea și a vrea, eu pot. Alții nici nu știu ce vor. De la Messina și Pallermo, Ciao!”

Blonda celebra care ar vrea sa ii ia locul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a rabufnit 5
Amalia Bellantoni, in platoul Acces Direct, inainte de a fi data afara

Amalia Bellantoni i-ar putea lua locul Mirelei Vaida?

După cearta din emisiune, fanii s-au împărțit în două tabere, unii fiind de partea prezentatoarei, alții dându-i dreptate invitatei. Amalia Bellantoni a susținut, la un moment dat, că primește comentarii din partea fanilor care îi spun că Mirela Vaida s-ar teme că ea i-ar putea lua locul la cârma emisiunii. Blonda de la Chefi la cuțite a precizat că va mai merge în emisiune, dacă producătorii vor decide să o mai invite.

După ce a devenit cunoscută la Chefi la cuțite, unde a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, Amalia Bellantoni s-a bucurat de multă popularitate, dar și-a atras și numeroase păreri negative. Românca are un restaurant cu specific italian în București, unde lucrează alături de soțul ei italian. Cei doi și copiii lor sunt acum protagoniștii unui reality show difuzat pe Antena Play, care se numește „La Famiglia”.

Urmăriți Impact.ro și pe