Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea. Ce fel de echipă vrea să antreneze: „Merg și în Liga a doua”

Marian Cărăvan 07.12.2020, 14:29
Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea. Ce fel de echipă vrea să antreneze: „Merg și în Liga a doua”

Mirel Rădoi a avut parte de o toamnă agitată. Selecționerul echipei naționale a avut parte de numeroase critici după parcursul „tricolorilor” din ultimele meciuri. În așteptarea tragerii la sorții pentru preliminariile CM din Qatar, Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea.

Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea. Ce fel de echipă vrea să antreneze selecționerul naționalei

Lui Mirel Rădoi i-a fost lansată o provocare, în direct, într-un studiou de televiziune. După ce Adrian Mutu a dezvăluit că marele său vis este să o antreneze pe Fiorentina, a venit și rândul lui Mirel Rădoi să aleagă ce echipă ar vrea să antreneze.

Selecționerul naționalei nu a scăpat de această întrebare. Mirel Rădoi a uimit pe toată lumea cu răspunsul oferit. Ce fel de echipă își dorește Mirel Rădoi să antreneze? Răspunsul selecționerului a uimit pe toată lumea. Mirel Rădoi nu se vede antrenorul unui brand, spunând că mai important este priectul în care se angrenează decât echipa pe care o antrenează.

„Eu sunt într-o situaţie diferită, eu nu am jucat la echipele la care a jucat Adi Mutu, el poate aibă visele astea mari. Când vorbim de o echipă de club, nu mă interesează neapărat la prima ligă.

Eu nu am niciun complex, nu am nicio problemă, pentru mine fotbalul e o pasiune, e o trăire. M-aş duce la o echipă care are un proiect serios. Decât să mă duc la o echipă de Liga I care se bate la retrogradare fără un proiect clar, fără o viziune clară, prefer să mă duc la o echipă din Liga a II-a care încearcă să acceseze primele locuri cu un proiect, cu o viziune clară” , a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Mirel Radoi ar antrena si in Liga a doua
Mirel Radoi ar antrena si in Liga a doua

Ce speranțe are Mirel Rădoi la tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022

În această seară, de la ora 19, la sediul FIFA de la Zurich are loc tragerea la sorți agrupelor preliminare europene pentru Campionatul Mondial 2022 din Qatar. România face parte din urna a doua, alături de Elveția, Țara Galilor, Polonia, Suedia, Austria, Ucraina, Serbia, Turcia și Slovacia.

Selecționerul Mirel Rădoi și-a imaginat grupa pe care ar putea să o aibă România pentru aceste preliminarii. Cum ar arăta, în opinia lui Mirel Rădoi, cea mai accesibilă grupă în preliminarii. Selecționerul a ales Danemarca din prima urnă, Islanda din cea de-a treia (n.r. – e clar că vrea o revanșă după ratarea barajului pentru EURO 2020). Din urnele a 4-a și a 5-a a ales Luxemburg, respectiv Andorra.

„Cea mai bună grupă ar fi cea din care ne putem califica. Oricum, fugi de una și dai de alta. Cu oricine vom juca, va trebui să dăm tot ce putem”, a spus Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe