Mircea Rednic, la un pas să plece de la Dinamo? „Dacă ai fost bun, nu înseamnă că mai ești”

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 15.12.2021, 13:28
Mircea Rednic, la un pas să plece de la Dinamo? „Dacă ai fost bun, nu înseamnă că mai ești”

Mircea Rednic a venit la Dinamo în speranța că va putea salva echipa de la retrogradare, însă formația din Ștefan cel Mare este în continuare pe o pantă descendentă, iar tehnicianul roș-albilor nu mai este văzut cu ochi buni de către oamenii cu banii din conducerea clubului.

În ciuda victoriei contra Chindiei Târgoviște din etapa trecută, succes venit după mai bine de patru luni de „secetă”, Rednic nu mai are susținere totală din partea conducătorilor. 

Finanțatorul de la Dinamo care nu mai crede în varianta „Mircea Rednic” pe banca echipei

Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, a fost convis de Nicolae Badea să mai ajute clubul cu bani în acestă perioadă de grea încercare pentru echipa din Ștefan cel Mare. Chiar dacă nu mai este implicat la fel de mult ca înainte, omul de afaceri este foarte atent la cum se desfășoară lucrurile la Dinamo în prezent.

Vladimir Cohn consideră că Mircea Rednic nu mai este o soluție pentru Dinamo și sugerează că „Puriul” ar fi un antrenor cu metode învechite. Fostul acționar al „câinilor” propune astfel ca în locul său să vină pe banca tehnică un antrenor tânăr, cum ar fi Liviu Ciobotariu.

Rednic este pe o pantă descendentă ca antrenor, nu mai are calitatea de altădată. Dacă ai fost un antrenor bun, asta nu înseamnă că ai și rămas la fel. Fotbalul se schimbă mereu, riști să rămâi în urmă. Pe termen lung, Rednic nu este o soluție. Eu l-aș vrea pe Liviu Ciobotariu, sau un alt antrenor tânăr. Vin cu altă energie.”, a declarat Cohn, la Pro X.

Totuși, omul cu banii de la Dinamo recunoaște că nu numai Rednic se face vinovat de situația în care se află echipa.

Trebuie să recunoaștem că nici nu are jucători. Dacă aceștia ar avea valoare, ar avea și antrenorul. Mă uitam la ei, pregătirea fizică este la pământ, iar la tehnică… De Grigore sărea mingea ca de gard. Cu Chindia ne-a scos Iliev, care a făcut un meci extraordinar. Dar nu o să avem mereu noroc”, a mai spus Cohn.

„Puriul” anunță transferuri în iarnă

Mircea Rednic s-a plâns și el recent de calitatea jucătorilor săi și a anunțat că în pauza de iarnă vor veni câțiva jucători care să aducă un suflu nou la echipă.

Vor mai veni jucători în această iarnă, am nevoie de calitate. Atacanții, am 4 și nu au amrcat decât un gol, din penalty. Nu se paote așa ceva. Și la mijloc avem nevoie de cineva care să dribleze, să facă diferența. Vor mai veni 4 jucători, cam așa”, a spus Mircea Rednic.

Urmăriți Impact.ro și pe