Cornel Dinu l-a făcut praf pe Rednic, după victoria cu Chindia: „Era terminat, nu mai juca în echipă!”

Andrei Cezar, Adrian Dumitru 14.12.2021, 11:25
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Rednic, după victoria cu Chindia: „Era terminat, nu mai juca în echipă!”

Dinamo a reușit să întrerupă seria neagră a meciurilor fără victorie în campionat și a câștigat toate cele trei puncte în confruntarea cu Chindia Târgoviște. După succesul de luni, Dinamo a scăpat de ultima poziție din clasament. Cornel Dinu a vorbit la final despre prima victorie a roș-albilor în Liga 1 după mai bine de 4 luni.

Cornel Dinu, nemulțumit de atitudinea lui Mircea Rednic

La Dinamo nu este liniște nici atunci când echipa câștigă. După victoria de luni contra Chindiei Târgoviște, s-a iscat un conflict între Cornel Dinu și Mircea Rednic. „Războiul” dintre „câini” a pornit de la o declarație a „Puriului” dinaintea partidei cu dâmbovițenii. Rednic a spus că își dorește ca echipa sa să câștige 5 puncte din meciurile cu Chindia Mioveni și Farul.

Declarația antrenorului l-a deranjat foarte tare pe Cornel Dinu. „Mister” a precizat că la Dinamo nu mai există mentalitate de învingător.

Nu înțeleg declarația lui Rednic. N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo. Dacă pe timpul meu vreun jucător făcea o astfel de afirmație, era terminat, nu mai juca în echipă! Exista o mentalitate de învingător”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Dinamo nu mai câștigase în campionat din 2 august, 3-1 cu Academica Clinceni. Însă jocul roș-albilor nu l-a mulțumit pe Cornel Dinu care a rămas surprins de cât de mult au putut rata oaspeții.

La Târgoviște am crescut până la 17-18 ani, iar la Dinamo am fost câteva decenii bune. Numai legătura mea sufletească cu Chindia putea să ajute Dinamo. Chindia a avut ocazii pe care nu le-a avut în 7-8 meciuri. Chindia era obișnuită să se apere, azi a trebuit să atace. A avut 5 ocazii mari, aproape incredibile”,  a mai spus Dinu.

În urma acestui succes, Dinamo scapă de ultima poziție din clasament, ocupată acum, din nou, de Academica Clinceni.

Cornel Dinu l-a facut praf pe Rednic, dupa victoria cu Chindia: „Era terminat, nu mai juca in echipa!”

Dinamo are o „cârtiță” în echipă? Fanii PCH: „Adversarii știau primul 11 cu 7 ore înainte de meci. Vom pune mâna pe acest sifon”

Fanii lui Dinamo nu se pot bucura din plin de victoria favoriților. Suporterii din PCH au lansat acuzații cum că un om din jurul echipei ar divulga informații privind echipa de start adevrsarelor lui Dinamo.

Da, am avut şansă. Dar băieţii noştri au arătat ce înseamnă un meci în care jucăm CU TOATĂ INIMA. Răuţă este căzut la pământ. Nu e un jucător care să se prefacă sau care să tragă de timp.

Adversarii nu dau mingea afară. O lipsă de sportivitate care şterge toate meritele celor de la Chindia, adunate în 95 de minute în care au avut ocazii mari.

Am jucat împotriva unui teren greu şi împotriva unui adversar care ştia primul 11 al lui Dinamo cu 7 ore înainte de meci! Vom pune mâna şi pe sifonul jegos care se învârte pe lângă echipă şi-l sapă la greu pe antrenor.

Să ne reamintim că ‘În viaţa asta mai avem ceva de făcut’. Să nu uităm cum în ultimii ani am salvat Dinamo prin programul DDB”, se arată în mesajul postat de PCH.

Urmăriți Impact.ro și pe