Mircea Lucescu dă lovitură după lovitură în Ucraina. Ce vedetă vine la Dinamo Kiev

Marian Cărăvan 07.10.2020, 13:03
Mircea Lucescu dă lovitură după lovitură în Ucraina. Ce vedetă vine la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, cel mai vârstnic antrenor din Liga Campionilor, dă lovitură după lovitură în Ucraina. O vedetă vine să lucreze cu Il Luce la Dinamo Kiev.

Cine vine la Dinamo Kiev să lucreze cu Mircea Lucescu. E o adevărată lovitură

Mircea Lucescu e decis să scrie istorie și la Dinamo Kiev, după ce timp de 12 ani a condus-o spre mari succese pe rivala Șahtior Donețk. După ce a câștigat Supercupa Ucrainei și a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor, după patru ani de absență, Il Luce joacă tare și pe piața transferurilor. A reușit transferul unuia dintre cei mai talentați tineri jucători români. Și ne referim la Tudor Băluță, fostul mijlocaș al celor de la Viitorul. Împrumutat un an, cu opțiune de cumpărare, Tudor Băluță va purta numărul 6 la Dinamo Kiev.

Angrenată în grupele Ligii Campionilor, unde se duelează cu Juventus, Barcelona și Ferencvaros, Dinamo Kiev vizează și alte transferuri. Conform presei din Ucraina, ținta lui Mircea Lucescu este un fost jucător de la AC Milan, momentan liber de contract. Patronul Igor Surkis este dispus să-i plătească brazilianului Alexandre Pato salariul solicitat de fotbalist. Dacă se va concretiza acest transfer, Mircea Lucescu și Dinamo Kiev vor da o adevărată lovitură, în perspectiva duelurilor ce îi așteaptă cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Mircea Lucescu dă lovitură după lovitură în Ucraina. Alexandre Pato, pe lista de achiziții

Alexandre Pato, cel mai bun jucător din Serie A

Brazilianul Alexandre Pato, 31 de ani, este pe lista de achiziții a celor de la Dinamo Kiev. Acum e liber de contract după ce a jucat în țara natală, pentru Sao Paolo. Pare aproape de finalul unei cariere în care a adunat multă experiență, iar Mircea Lucescu îi poate oferi șansa unor noi dueluri în cea mai tare competiție intercluburi din lume. Nu sunt deloc de neglijat în CV meciuri contra granzilor Juventus sau Barcelona, care îi în lot pe superstarurile fotbalului mondial Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Născut pe 2 septembrie 1989, la Pato Branco, Alexandre Rodrigues da Silva (cunoscut microbiștilor ca Alexandre Pato) a jucat în cariera sa la echipe de top precum AC Milan, Chelsea sau Villarreal. În ultimii trei ani a jucat în China, la Tianjin Tianhai, și în țara natală, la Sao Paolo. Revenirea în Europa l-ar readuce în prim-plan, mai ales că i s-ar oferi șansa de a juca în Liga Campionilor. Cotat de transfermarkt.com la 4,8 milioane de euro, Alexandre Pato e decis să mai bifeze o experiență în fotbalul european. Mircea Lucescu îi deschide calea. Alexandre Pato a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie A în anul 2009.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe