Mircea Badea, reacție necontrolată la adresa altor jurnaliști. Nu s-a mai abținut și a început să-i înjure

Andrei Cezar 04.04.2020, 19:48
Mircea Badea, reacție necontrolată la adresa altor jurnaliști. Nu s-a mai abținut și a început să-i înjure

Mircea Badea a avut o reacție necontrolată la adresa unor jurnaliști de la Gazeta Sporturilor, după ce aceștia din urmă au scris două articole despre el în care au expus limbajul vulgar pe care l-a folosit prezentatorul Antenei 3. El se exprimase trivial pe contul său de socializare, dar și în cadrul emisiunii pe care o moderează ”În gura presei”.

Reacția necontrolată a lui Mirecea Badea la adresa unor jurnaliști

În urma celor două articole scrise de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, Mircea Badea a avut o reacție necontrolată la adresa lor. El a postat pe pagina sa de facebook un mesaj adresat lor, prin care îi ironizează că nu mai au subiecte, de când competițiile sportive au fost suspendate.

”Imbecilii de la gazeta sporturilor, in lipsa de cornere de numarat, basini de ciobani de amusinat etc. s-au gandit ca ii salveaza sa se indigneze cretinoid la tot ce spun. Ma p** pe voi, javrelor! O scriu clar si raspicat, ca sa nu existe echivoc.”, a scrie el pe pagina sa de facebook.

Mircea Badea, reacție necontrolată la adresa altor jurnaliști. Nu s-a mai abținut și a început să-i înjure
Mircea Badea, reacție necontrolată la adresa altor jurnaliști. Nu s-a mai abținut și a început să-i înjuredemisionează

De unde a pornit totul

Primul dintre articole scris de GSP a apărut după teledonul Trustului Intact, de săptămâna trecută. Atunci prezentatorul Antenei 3 a scris un mesaj pe pagina sa de socializare în care folosea expresii jignitoare la adresa celor care i-au contestat donația, potrivit gsp.ro

„Am spus că am donat pentru că așa cred că-i corect. Am donat 5.000 de lei și am pus ordinul de plată pe net. În două minute, aveam 60 de comentarii. Unora le-am dat block. Una îmi zicea: «ai donat puțin». Am donat cât am crezut eu că pot să donez. Alții îmi scriau că «donațiile se fac în liniște». Nu mai pot cu cretinii. Am alergie la cretini. Nu mai pot cu viermii. Marș de lângă mine! Am un sentiment de scârbă când văd prostia, împuțiciunea și jegul”, a spus Mircea Badea.

După acest episod, jurnaliștii GSP reclamă un alt comportament vulgar pe care Mircea Badea l-a avut în emisiunea sa de la miezul nopții, ”În gura presei”. Prezentatorul a comentat atunci decizia medicilor de a fugi din prima linie, într-un mod jignitor.

”Ajung eu… Mă ia carcalacul și ajung în spital cu carcalacul să-mi pună d-alea pe față să respir că nu mai pot singur. Să zicem… Adică, nasol! Foarte rău!Să vină un doctor să mă trateze, un doctor c***t la c*r de frică?! Bă, mai bine să vină unu de face p** de frică și-o asistentă care-i tremură alea de frică. Lasă bă așa, ne vedem în viața viitoare. Sau, hei poate scapi și fără. Decât să vină unu cu frică, mai bine stă dracu acasă! ”, a spus atunci realizatorul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe