Reacția tranșantă a lui Mircea Badea pentru medicii care demisionează. Cum îi acuză prezentatorul TV

Diana Radu 03.04.2020, 15:50
Reacția tranșantă a lui Mircea Badea pentru medicii care demisionează. Cum îi acuză prezentatorul TV

Mircea Badea a criticat foarte dur cadrele medicale care și-au demia în plină pandemie. Prezentatorul de la Antena 1 spune că medicilor care le este frică să-și facă meseria nu au ce căuta în domeniu, iar el nu ar vrea să fie vreodată pacient pe mâna acestor medici.

Mircea Badea, despre medicii care demisionează: „Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical”

Numărul cadrelor medicale din România a trecut de 300 ceea ce-i face pe foarte mulți să se teamă pentru viața lor și să-și dea demisia. În plus, personalul medical acuză lipsa echipamentelor necesare de protecție. În acest context, Mircea Badea a avut o reacție tranșantă la adresa medicilor care au abandonat minisiunea.

mircea badea, reactia, medici care demisioneaza
Mircea Badea, despre medicii care demisionează: „Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical”

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3 le-a adrasat în direct un mesaj dur medicilor care demisionează, în calitate de prezentator. Mircea Badea spune că nu i se pare normal să ți se facă frică, mai ales dacă ești medic.

„Ca pacient vreau să zic și eu ceva. Am văzut că și-au dat niște doctori demisia. Și niște asistente. Pentru că le e frică. Da! Mai bine, zic. Mai bine. Nici nu mă apuc să-i cert. Nici nu mă apuc să-i dojenesc. Nici nu mă apuc să-i fac în fel și chip. Băi, nene, le e frică! Nu mai vor să fie, doctori și asistente. Mai bine”, a răbufnit Badea.

Badea a mai precizat că cei care au dat bir cu fugiții nu aveau ce să caute în această meserie și că niciun pacient nu și-ar dori să ajungă pe mâna unui doctor căruia îi este frică.

„Unuia căruia îi este atât de frică poate să facă o treabă bună. Dacă au clacat din cauza fricii nu-i mai întoarce. Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical, doar încurca locul. Adică șansele să încurce locul de frică sunt foarte acasă. Du-te liniștit! Te pupă tata!”, a mai spus Badea.

Printre vedetele care s-au revoltat la auzul veștii că medicii demisionează se numără și Tudor Chirilă. Artistul spune că personalul medical ar fi trebuit să acuze neregulile grave din sistem încă de la cazul Colectiv, nu să meargă pe burtă. Însă, noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că această situație se va schimba.

Urmăriți Impact.ro și pe