Mircea Badea îl taxeaxă dur pe Tudor Chirilă, după gestul pe care l-a făcut la Vocea României

Claudiu Surmei / 29.09.2019, 14:35
Mircea Badea îl taxeaxă dur pe Tudor Chirilă, după gestul pe care l-a făcut la Vocea României

Mircea Badea îl taxează dur pe Tudor Chirilă, după ce artistul l-a călărit pe Horia Brenciu în ultima ediție a emisiunii Vocea României, iar apoi a rămas doar în lenjerie intimă. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, prezentatorul emisiunii În Gura Presei îl ironizează pe Chirilă, reproșându-i că a ajuns să arate ca unul dintre baronii locali.

Mircea Badea îl ironizează pe Tudor Chirilă. Artistul a rămas în chiloți la Vocea României

“Poate pentru că Tudor Chirilă a luat un morman din banii publici administrați de “baronii locali” (la concertele primăriilor și cosiliilor județene) a ajuns să arate ca unul dintre ei. P.S.: E clar acum că a auzit foarte des “nu am chef azi.” De aia l-a și marcat”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook.

Reacția realizatorului emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a venit după ce Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la bustul gol în ultima ediție a show-ului e talente Vocea României și l-a călărit pe Horia Brenciu, apoi a rămas doar în chiloți. După ce imaginile au fost difuzate de Pro TV și au fost văzute de o țară întreagă, artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a cerut scuze pentru gestul său.

“Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi și mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obișnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem și relaxarea că echipa de producție va edita și va “curăța” imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea României în care m-am lăsat dus de val și m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorința fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reușit să înduplec pe nimeni. Așa că I did it, I own it”, a scris Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI