Irina Rimes, jurata de la Vocea României, imaginea care a stârnit controverse: “Unora li se va părea vulgară această poză”

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, imaginea care a stârnit controverse

Irina Rimes și-a luat fanii prin surprindere printr-o postare care a reușit să stârnească controverse în mediul online. Jurata de la Vocea României, de la PRO TV și-a dat seama de efectul acestei imagini, dar cu toate astea nu s-a sfiit s-o facă publică. “Unora li se va părea vulgara aceasta poza”, a scris ea în rândul fotografiei și, într-adevăr, au fost comentarii din partea internauților care au mers pe această idee.

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, imaginea care a stârnit controverse

Irina Rimes, artistă și jurata de la Vocea României, a provocat controverse pe internet prin una dintre cele mai recente poze pe care le-a postat.

“Eu vreau sus de tot, la stele/ Și nu vreau să mai cobor
#cosmos AMR 7 . (NB: unora li se va părea vulgara aceasta poza și cei cu mintea mai îngusta vor comenta urat)”, a scris ea în rândul fotografiei, care a reușit să strângă peste 27 000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii.

“De ce stai capră?” a întrebat-o cineva, iar răspunsul Irinei nu s-a lăsat așteptat. “Stau pisică”, a scris ea.

“Arăți bestial!”, mai sună un alt mesaj primit.

“Știi că ți se vede fundul?”,  o atenționează cineva.

 

Imaginea postată de Irina Rimes, jurata de la Vocea României, pe instagram. Fotografia a stârnit controverse

Imaginea postată de Irina Rimes, jurata de la Vocea României, pe instagram

Pe 2 octombrie, artista va susține primul concert exclusiv online, iar unul dintre invitații ei surpriză este chiar colegul său de la Vocea României, Horia Brenciu. Alături de ea, vor mai fi Andra, Inna, Alina Eremia, The Motans, Guess Who, Taxi, dar și fosta ei concurentă de la Vocea României, Dora Gaitanovici!

Horia Brenciu, invitat special, pe 2 octombrie, la concertul Irinei Rimes. Nume mari alături de artistă!

Horia Brenciu, invitat special, pe 2 octombrie, la concertul Irinei Rimes

Concertul ”COSMOS” va fi transmis pe platforma PROTVplus.ro, dar și pe alte pagini online, printre care și pe cea a vedetei.

Irina Rimes, anunț important pentru fani

Irina Rimes are o nouă surpriză muzicală pentru fani! Jurata de la Vocea României lansează videoclipul piesei „Ce se întâmplă, doctore?”, o melodie care vorbește într-un mod autoironic despre o poveste de dragoste. Vizualul extrem de jucăuș, look-ul de păpușă al artistei, ținutele romantic creează un univers unic, în stilul inconfundabil al Irinei.

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, a lansat o nouă piesă. Ce se întâmplă, doctore? se numește melodia

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, a lansat o nouă piesă

„Ce se întâmpla, doctore? e o piesă veselă , un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri, uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu.”, spune cântăreața.

Versurile melodiei surprind o poveste plină de umor și de sensibilitate:

Asta este doar o piesă despre totul și nimic!

Despre totul și nimic, adică despre noi,

Despre cum eu merg în față și tu vrei doar înapoi.

Suntem bine împreună atunci când suntem rău;

Asta nu e antiteză , este doar un adevăr.”

 


Universul Irinei Rimes este plin de vise, de călătorii prin Cosmos, de plimbări cu capul în nori, de o dorință de a evada spre o altă lume: „Eu va rog, opriți pământul / Vreau la prima să cobor!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI