Mircea Badea, fotografie alături de Ion Iliescu. Cum s-au pozat cei doi: „Un fel de Zelenski”

Ana Anitoiu 30.07.2022, 09:24
Mircea Badea, fotografie alături de Ion Iliescu. Cum s-au pozat cei doi: „Un fel de Zelenski”

Mircea Badea a publicat o fotografie în care apare alături de fostul președinte al României, Ion Iliescu. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a scris în descrierea imaginii că în fotografie el era „un fel de Zelenski”.

Mircea Badea, fotografie lângă Ion Iliescu

Mircea Badea a publicat pe o rețea socială o fotografie în care apare zâmbind alături de Ion Iliescu. „Un fel de Zelensky”, a scris prezentatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 în descrierea imaginii surprinse în urmă cu mai mulți ani.

La finalul lunii mai, Mihai Gâdea și Mircea Badea au atras atenția, la „Sinteza zilei”, asupra unui moment din cariera de actor al actualului președinte al Ucrainei. Mai exact, Volodimir Zelenski a participat la emisiunea „Ucrainenii au talent”, unde alături de alți trei colegi a prezentat un număr în care cântă toți la pian cu organul genital.

Mircea Badea, fotografie alaturi de Ion Iliescu
Mircea Badea, alaturi de Ion Iliescu. Foto: Instagram/ Mircea Badea

Ion Iliescu l-a văzut dezbrăcat pe Mircea Badea. Cum a reacționat

Într-o altă ediție a emisiunii „Sinteza zilei”, în care a fost prezent și Mircea Badea, Mihai Gâdea a povestit cum a reacționat Ion Iliescu atunci când l-a văzut pe colegul lui în timp ce se îmbrăca pe holul sediului televiziunii Antena 3, pregătindu-se să intre în direct.

„Când se termină emisiunea, era o pauză de publicitate și Mircea Badea era pe hol cu blugii deschiși, fără nimic pe el, încerca să-și pună o cămașă. Președinții României, pe hol, cu unul dezbrăcat pe jumătate…

Domnul președinte Emil Constantinescu aproape că se uita așa pe pereți. La care Ion Iliescu se uită la el ca și când se aștepta să fie pe hol dezbrăcat, și zice: Dragă, faci gimnastică?”, a povestit Mihai Gâdea, spre amuzamentul tuturor participanților la emisiune.

Mircea Badea, despre o afirmație a lui Volodimir Zelenski

În luna martie, Mircea Badea a reacționat la o afirmație pe care a făcut-o președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Liderul de la Kiev declarase că mâinile membrilor NATO se vor umple de sânge dacă nu vor interveni militar în țara lui.

„Eu nu sunt de acord cu asta. Nu sunt de acord nici cu adevărul acestei afirmații. Eu nu cred că mâinile cuiva din NATO se vor umple de sânge, dacă NATO nu intră în război cu Rusia. Și nici nu cred că e bine să se întâmple asta”, a spus Mircea Badea.

Prezentatorul a precizat atunci că ar merge la război în loc să părăsească țara, dacă ar izbucni un conflict militar în România. Însă, în războiul din Ucraina nu s-ar duce să lupte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...