Mircea Badea, atac direct la Dana Budeanu. Prezentatorul a răbufnit după incidentul de la Lacul Morii. „Sunt absolut sătul”

Anca Manolica 23.01.2023, 15:59
Mircea Badea, atac direct la Dana Budeanu. Prezentatorul a răbufnit după incidentul de la Lacul Morii. „Sunt absolut sătul”

Cazul femeii care a murit sfâșiată sâmbătă, 21 ianuarie, de o haită de câini a stârnit un val de revoltă în spațiul public. Femeia se afla la alergat în zona Lacului Morii din Capitală, când a fost atacată mortal de maidanezi. Ce a avut de spus prezentatorul de la Antena 3 pe marginea acestui subiect. Ce atac direct a avut la adresa Danei Budeanu.

Mircea Badea, după tragedia de la Lacul Morii

Tragedia de lângă Lacul Morii din Capitală a revoltat o țară întreagă. În timp ce unii cer măsuri urgente și găsirea vinovaților, mulți se întreabă care era motivul pentru care Ana Oros a ales să alerge fix prin locul în care a mai fost atacată de câini, în aprilie 2022. Medicii legisți care au efectuat autopsia victimei au dezvăluit că aceasta a decedat în urma unei hemoragii masive din artera femurală.

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3 CNN tragedia de la Lacul Morii. El s-a întrebat retoric „De ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini?”, pornind de aici o întreagă „poveste”.

„Doamna Ana înțeleg că lucra și pentru Primăria Capitalei. Anul trecut, alergând prin aceeași zonă, a fost atacată de câini, apoi a ajuns la spital și a fost băgată direct în operație.

Când am auzit așa ceva, mi s-a blocat creierul. Dânsa a mai fost o dată în aceeași situație, dar atunci a supraviețuit. Cum de s-a dus, după un an de la atacul câinilor și după ce a ajuns la spital, în același loc unde a mai fost mușcată?”, a spus moderatorul, în cadrul emisiunii sale.

Acesta spune că există două variante: i s-a spus că s-a rezolvat cazul și că în zonă nu mai există câini periculoși, fie voia să își învingă fricile, așa cum au spus apropiații ei. Dar, susține partenerul lui Carmen Brumă, în acest caz „nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini”.

Ana, victima tragediei de la Lacul Morii
Ana, victima tragediei de la Lacul Morii

„Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu”

În continuare, acesta se întreabă retoric cum faci să învingi o haită de câini și spune că este sătul de aceste discursuri care apar.

„Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud. Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică.

Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea”, mai spune Mircea Badea.

De asemenea, el s-a arătat deranjat de faptul că nu mai există responsabilitate personală în ziua de astăzi și că alegerea fiecăruia dintre noi are un alt „vinovat” decât propria persoană.

„Este deranjant, la nivel strict mental, completa eliberare de responsabilitate personală în orice ar face un cetățean. Indiferent ce alege un om să facă, el nu este responsabil, ați observat acest lucru?

Asta auzim mereu: că responsabil trebuie să fie întotdeauna Guvernul, primarul, în general o entitate, o structură, o persoană, altcineva decât persoana în cauză. Numai tu ești responsabil pentru tine!”, a completat prezentatorul TV.

Citește și: Nicușor Dan, reacție întârziată după decesul alergătoarei de la Lacul Morii. „Este o responsabilitate comună”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...