Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut. Ce a putut să facă este fără precedent pentru o vedetă TV

Elena Avramescu 09.09.2020, 20:56
Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut. Ce a putut să facă este fără precedent pentru o vedetă TV

Mircea Badea a izbucnit și a făcut amenințări extrem de grave la adresa adolescentei bătăușe din Tîrgu Jiu. Fata a bătut și umilit fără milă o altă tânără, în timp ce era asistată de mai mulți copii. Mircea Badea spune că adolescenta ar trebui direct omorâtă, alături de familia ei, pentru gestul comis.

Mircea Badea, așa cum nu l-ai mai văzut

Aceste amenințări dure au fost făcute pe pagina personală de Facebook, unde își exprimă deseori punctul de vedere în legătură cu ceea ce simte. Prezentatorul TV a mărturisit că va face în așa fel ca familia și tânăra să sufere cel puțin din punct de vedere financiar, lăsându-i părinții fără locuri de muncă.

”Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas. Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei.

P.S. N-am niciun fel de asteptare de la c….l de stat de drept, doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope”, a scris Mircea Badea într-un prim mesaj pe Facebook.

În decursul zilei de azi, Mircea Badea a ținut să compleze ceea ce e scris mai sus, spunând că mama tinerei care a bătut fără milă o altă fata este asistentă la Direcția de Asistență Socială și protecția Copilului, și că va face ceva urgent în acest sens.

Mircea Badea, asa cum nu l-ai mai vazut
Mircea Badea s-a aliat cu Mihai Gâdea

Mircea Badea, aliat cu Mihai Gâdea în lupta împotriva adolescentei bătăușe

În acest sens, Mircea Badea nu a intrat singur în ring pentru a duce pânp la capăt războiul cu adolescenta bătăușă. Acesta îi va cere ajutorul și colegului lui, Mihai Gâdea, pentru a pedepsi așa cum se cuvine familia din Rovinari.

Mama javrei e asistenta la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului !!!!!!!! Diseara intru la Sinteza Zilei si ma apuc sa trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu”, a mai scris Mircea Badea. Se pare că acesta deja a identificat persoana care l-ar putea lăsa pe tatăl adolscentei fără loc de muncă. ”Ion Pisc e director la Rovinari. Eu si cu domnul Pisc vom avea multa treaba”, a mai spus Mircea Badea.

Judecătorii s-au pronunțat în cazul fetei iar aceasta va rămâne sub control judiciar. Luni, tânăra de 14 ani fusese reținută pentru lovire sau alte violențe, din cauza filmărilor apărute pe internet. În aceste imagini se vede cum două fete, de 12 și 13 ani, sunt agresate de alte adolescente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...