Mircea Badea a răbufnit! Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 a atacat-o dur pe Dana Budeanu

Elena Avramescu / 03.09.2020, 13:11
Mircea Badea a răbufnit! Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 a atacat-o dur pe Dana Budeanu

Controversatul prezentator TV, Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure și transparente, astfel că nu se ferește să spună exact ceea ce crede, indiferent despre cine este vorba. De data aceasta a venit rândul Danei Budeanu pentru a intra în vizorul său.

Motivul pentru care prezentatorul Antena 3 a atacat-o dur pe Dana Budeanu

Astfel, Mircea Badea a spus că o place pe Dana Budeanu, însă atunci când aceasta întră în subiecte precum coronavirusul sau autostrăzile, lucrurile se schimbă radical. La data de 1 septembrie,  Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, și, printre altele, a mărturisit ce studii are, spre surprinderea prezentatorului.

„Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL. Am ales ce a vrut tata… asta a fost” a declarat Dana Budeanu, luând prin surprindere pe toată lumea.

prezentatorul Antena 3 a atacat-o dur pe Dana Budeanu
Dana Budeanu, atacată dur de Mircea Badea

Mircea Badea a răbufnit

Atunci când Mircea Badea a aflat aceste informații, a atacat-o în timpul emisiunii sale, ”În gura presei”, referitor la discuția privind necesitatea autostrăzilor în România, menționând că este fan Dana Budeanu însă din anumite puncte de vedere nu este pe aceeași lungime de undă cu ea.

”Sunt fan Dana Budeanu! Din carisma personajului face parte accentul voit de la coada de la lapte din 86 din Giulești cu doctoratul la Londra la School of Economics. M-aș fi așteptat însă ca acolo să-i învețe pe studenți de ce sunt bune drumurile. Drumurile nu sunt pentru a te duce la mare, la munte, în weekend, ci în primul rând din punct de vedere economic.

Și sigur la London School of Econnomics, dar o fi fost să ude buretele (n.red. făcând referire la Dana Budeanu), îți spune și despre dimensiunea socială, ca să nu mai vorbesc despre dimensiunea culturală… Faptul că a făcut apologia afirmației lui Traian Băsescu că România nu are nevoie de autostrăzi, nu e deloc așa, absolut deloc!

Sunt fan Dana Budeanu, nu vreau să se înțeleagă altceva! Doamne ferește! Asta mi-ar mai lipsi, că mă rupe Dănuța pe genunchi. M-am amuzat de multe ori de ceea ce spune, pentru că are umor, e prezentabilă, nu vreau să-i fac complimente invazive (…) Pe partea cu coronavirusul și pe alte părți economice și politice nu rezonez deloc”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI