Mioara Roman trece, din nou, prin momente dificile. Cum se simte după intervenția la care a fost supusă

Ana Anitoiu 07.09.2022, 15:31

Mioara Roman trece, din nou, prin momente dificile. Oana Roman a anunțat ce se întâmplă cu mama ei, în vârstă de 82 de ani, și a cerut sprijinul moral al celor care o urmăresc pe rețelele sociale, spunând că situația este complicată.

Mioara Roman, operată. Cum se simte după intervenția chirurgicală

Update miercuri, 7 septembrie, ora 15:31. Oana Roman a anunțat, pe contul ei de Instagram, că intervenția chirurgicală la care a fost supusă mama ei, Mioara Roman, s-a încheiat. Vedeta a spus cum se simte prima soție a fostului prim-ministru.

„Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operatorie. Sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori de la spitalul Elias, anestezistului și domnului chirurg. Și vouă tuturor care v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Știrea inițială:

Ce se întâmplă cu Mioara Roman

Oana Roman a anunțat, miercuri, că mama ei va suferi o intervenție chirurgicală complicată. Prima soție a fostului prim-ministru Petre Roman a fost internată în spital de patru ori de la începutul acestui an. Cel mai recent, a ajuns pe mâna medicilor în prima zi a lunii septembrie, la doar câteva săptămâni după spitalizarea precedentă, ce venise în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o în complexul de recuperare în care se află de mai mult timp, deoarece suferă de Parkinson.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

În ultima săptămână, Oana Roman s-a dedicat mamei sale. Vedeta a fost criticată de unii internauți care i-au reproșat că și-a lăsat partenerul de viață să muncească, în timp ce ea n-ar face nimic. Ea le-a răspuns spunând că soțul ei a ajutat-o în această perioadă dificilă.

Mioara Roman trece, din nou, prin momente dificile
Mioara Roman

Petre Roman, despre fosta lui soție

Fostul premier Petre Roman, acum în vârstă de 76 de ani, a spus, în emisiunea lui Denise Rifai, că Mioara Georgescu, așa cum se numea prima sa soție înainte de căsătorie, i-a fost alături și la bine, și la greu. Însă, de la un moment, „pur și simplu” nu a mai fost așa.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

De cealaltă parte, Mioara Roman a povestit la un moment dat că Petre Roman a încercat de multe ori să se împace cu ea, dar nu și-a dorit ea să mai salveze căsnicia. Mama Oanei Roman a precizat că în realitate, Silvia Chifiriuc, cea de-a doua și actuala soție a fostului premier, nu a născut un copil pentru că și-a dorit el, ci „a fost un șantaj”.

Mioara Roman a mai spus cu acea ocazie că nu crede că fostul ei partener de viață este fericit alături de Silvia Chifiriuc și că artista i-a interzis acestuia să mai țină legătura cu ea. Mama Oanei Roman a adăugat atunci că fostul prim-ministru nu este în relații apropiate nici cu fiicele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...