Mioara Roman, răsfăţată de fiica sa. Cum a fost filmată fosta soţie a lui Petre Roman în oraş

Badea Violeta 31.07.2022, 22:02

Oana Roman a demonstrat de foarte multe ori că are o relație foarte bună cu mama ei. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, însă influencerița are grijă ca acesteia să nu-i lipsească absolut nimic și nu uită să o răsfețe ori de câte ori are ocazia. Astfel, vedeta nu a ezitat și chiar a dus-o pe cea care i-a dat viață la coafor!

Oana Roman, cu mama ei la coafor

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, se poate considera extrem de norocoasă, deoarece fiica ei, Oana, o iubește enorm și are grijă să nu-i lipsească nimic. De curând, influencerița a considerat că aceasta ar trebui să-și facă o schimbare de look, așa că nu a stat pe gânduri și a dus-o la coafor.

Cunoscutul hairstylist Laurent Tourette, care este și bun prieten cu Oana Roman, a avut grijă să o tundă, să o vopsească și să o coafeze pe fosta soție a lui Petre Roman, după cum a povestit chiar vedeta pe pagina sa de Instagram. Astfel, mama influenceriței s-a ales cu o schimbare radicală de look.

Mioara Roman, rasfatata de Oana Roman
Oana Roman și-a dus mama la coafor

Oana Roman, atac la adresa Lorenei Buhnici

Oana Roman a lansat un atac dur la adresa Lorenei Buhnici, după ce, acum ceva timp, aceasta a spus că bamele și prazul e mâncare de săraci. Fiica lui Petre Roman nu a rămas deloc impasibilă la auzul acestei afirmații și a răbufnit. Iată ce a transmis vedeta!

„Dragii mei, ideea este următoarea:

Derapajele de tip discriminatoriu din spațiul public eu consider că trebuie semnalate. Nu pentru a genera hate, ci pentru a trage un semnal de alarmă. Nu putem avea o societate sănătoasă și civilizată dacă nu învățăm să ne comportăm și dacă nu încercăm să gândim civilizat!

Trebuie să ne intre în reflex și să ne învățăm copiii că nu este permis să discriminăm alți oameni. Pe nici un criteriu. Nu este permis să ne considerăm superiori altora, nu este permis să jignim pe alții doar pentru că avem impresia că suntem mai buni sau mai frumoși sau mai de succes.

Valoarea unui om nu constă în bani sau funcții! Valoarea constă în educație, carcater, bun simț, măsura lucrurilor, competența în meserie-oricare ar fi aceea!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...