Mioara Roman, internată din nou. Ce spune Oana despre starea mamei sale de sănătate: „Va sta câteva săptămâni”

Stan Filon 10.06.2021, 10:54
Mioara Roman, internată din nou. Ce spune Oana despre starea mamei sale de sănătate: „Va sta câteva săptămâni”

Mioara Roman a fost din nou internată de cele două fiice ale sale, Oana și Catinca. Fosta soție a lui Petre Roman are nevoie de ajutor, iar cele două fiice ale sale spun că doar acolo poate primi ajutorul de specialitate de care are nevoie pentru a se pune pe picioare.

Mioara Roman, internată din nou în azilul de 5 stele

Oana Roman a spus că este mereu acuzată că și-a dus mama la un azil pentru bătrâni, însă vedeta susține că nu este vorba despre un azil, ci despre o clinică medicală de cinci stele, pentru care plătește o sumă impresionantă de bani, dar face asta pentru mama ei, grav bolnavă.

”Astăzi am venit cu mama, va mai sta o perioadă la tratament, sunt și eu și soră-mea și între timp, aici au mai deschis și anumite proceduri noi, și mama va mai sta aici câteva săptămâni pentru a face tratamente care să o ajute pentru problemele pe care le are. Și după cum vedeți, locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de chinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol. Ia uitați ce frumos e”, a spus Oana Roman, la InstaStory.

Mioara Roman, internata din nou în azilul de 5 stele
Mioara Roman, internata din nou în azilul de 5 stele

Mioara Roman, grav bolnavă

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Mioara Roman, care a fost din nou internată, suferă de mai multe afecțiuni, printre care și de o formă gravă a bolii Parkinson. Fosta soție a lui Petre Roman nu își mai poate folosi o mână și are constant nevoie de ajutor pentru a se îmbrăca și chiar pentru a se putea deplasa.

”Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman spune că acesta nu este acel azil la care se gândesc toți românii, ci este ca un hotel de cinci stele. ”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

”Am protejat-o foarte mult”

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Mondena a spus că tratamentele mamei sale o costă între 2500 și 4000 de euro! ”Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Cei de acolo știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de cinci  stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...