Mioara Roman e într-o stare mai gravă decât se credea? Oana, declaraţie îngrijorătoare: „În sufletul meu e zbucium”

Iancu Andreea 18.07.2021, 14:37
Mioara Roman e într-o stare mai gravă decât se credea? Oana, declaraţie îngrijorătoare: „În sufletul meu e zbucium”

Oana Roman a făcut o declarație îngrijorătoare despre Mioara, existând posibilitatea ca mama sa să fie într-o stare mai gravă decât se credea. Fosta soție a lui Petre Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson, fiind necesare numeroase internări în spital în ultima perioadă. Fiica sa a postat mai multe clipuri pe contul său de Instagram, unde a făcut câteva referiri la situația dificilă prin care trece.

Oana Roman, declarație îngrijorătoare pe internet. Mioara Roman ar putea să fie într-o stare mai gravă decât se credea

După ce a divorțat de soțul său, Marius Elisei, Oana Roman a fost nevoită să treacă și printr-o altă situație extrem de dificilă, mama sa, Mioara Roman, fiind extrem de bolnavă. Fosta soție a lui Petre Roman a primit un diagnostic îngrijorător, fiind bolnavă de Parkinson, o boală greu de gestionat. Totuși, fiicele sale, Oana și Catinca, s-au ocupat ca aceasta să beneficieze de cele mai bune tratamente, în încercarea de a-i ameliora starea. Chiar și ala, Mioara Roman ar putea să fie într-o stare mai gravă decât se credea, după ce Oana Roman a făcut recent o declarație îngrijorătoare pe contul său de Instagram.

Chiar dacă se află într-o vacanță cu Marius Elisei și fiica lor, Isabela, escapada celor trei pare să fie umbrită de suferința pe care Oana Roman o ascunde în adâncul sufletului. Aceasta a lăsat deoparte buna dispoziție și a decis să împărtășească cu fanii de pe internet care sunt trăirile pe care le resimte. Deși ar fi trebuit să se bucure de faptul că ea și fostul soț par să reia legătura care suferise o ruptură în urma divorțului, Oana pare cu gândul în altă parte. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale, promițând să ofere mai multe detalii despre situația care o afectează.

În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine. O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum, a explicat Oana Roman, într-un InstaStory.

Mioara Roman, într-o stare mai gravă decât se credea
Oana și Marius Elisei, în vacanță la mare

Care este motivul pentru care Oana poartă peruci. Vedeta a recunoscut problemele cu care se confruntă

În ultima vreme, Oana Roman pare să fi devenit o împătimită a perucilor, de vreme ce aceasta a fost admirată de mulți internauți în timp ce își schimba zilnic look-ul. Unele dintre ele o avantajează de minune, iar vedeta a fost bănuită chiar că ar avea unele probleme de vreme ce a ales să poarte tot mai des aceste accesorii. Deși totul a pornit de la faptul că vedeta și-a dorit o schimbare de look, ulterior a dezvăluit și că părul său natural este destul de deteriorat și astfel îi oferă un timp de respiro pentru a se regenera.

Am părul foarte deteriorat și până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am. Varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine, și ca să îmi schimb look-ul foarte des și să aștept până ce se va regenera părul meu, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...